Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 березня 2023 року

Протягом майже року про долю Захисника України, пирятинця Євгенія Садікова рідним, друзям, знайомим нічого не було відомо, зв'язок з ним обірвався ще у квітні минулого року… Днями стало відомо, що життя воїна обірвалося 17 квітня 2022 року поблизу населеного пункту Мар`їнка на Донеччині.

Євгеній Садіков народився 22 січня 1972 року в Пирятині. 1989 року закінчив міську школу №4, спеціальність здобув у професійно-технічному училищі.

Протягом 1990-1992 років проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України.

Євгеній був в числі тих, хто одними з перших став на захист Батьківщини після повномасштабного вторгнення росії, – був мобілізований 5 березня 2022 року.

31 березня 2023 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій. В ході роботи розглянули ряд важливих питань, з яких було прийнято відповідні рішення.

Призупинено роботу Пунктів незламності на території громади, які переведено в режим роботи "готовий до відкриття". В разі виникнення надзвичайної ситуації робота Пунктів незламності має бути відновлена протягом двох годин. Єдиний Пункт незламності, який частково функціонує (виключно з можливістю підзарядки гаджетів та доступу до мережі інтернет), – Пункт незламності в адмінбудівлі міськради (вул.Соборна, 42).

30 березня 2023 року

Чорний смуток оповив Куріньку – одне із сіл нашої громади. Там сьогодні попрощалися із загиблим Захисником України, 31-річним Владиславом Савченком, який загинув 23 березня біля населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Не маючи бойового досвіду, не проходячи попередньо строкову службу в лавах ЗСУ, молодий чоловік не вагаючись взяв до рук зброю та став на захист Батьківщини у листопаді минулого року, був стрільцем-снайпером.

29 березня 2023 року

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

З 1 квітня 2023 року закінчується опалювальний період 2022-2023 років у житловому фонді, підприємствах, установах, закладах соціальної сфери населених пунктів громади. Відповідне рішення здобуло підтримку членів виконавчого комітету.

29 березня, о 13.00 год, у великій залі адмінбудинку (вул. Соборна,42, м.Пирятин) скликається сорок восьма сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.

 

29 березня 2023 року

Пирятинська громада знову в жалобі через втрату Захисника. 23 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області загинув житель села Курінька Владислав Савченко.

Народився він 25 вересня 1991 року у Куріньці. Протягом 1998-2007 років здобував освіту у сільській школі, після закінчення якої навчання продовжив у Березоворудському аграрному технікумі.

Мобілізований на захист Батьківщини 10 листопада 2022 року. Служив стрільцем-снайпером аеромобільного батальйону військової частини А2120.

28 березня 2023 року

Міський голова Андрій Сімонов здійснив особистий прийом громадян.  Зі своїми питаннями та проблемами до керівника громади звернулися як жителі міста, так і сільських населених пунктів.

Під час спілкування порушені питання соціального спрямування, благоустрою, зокрема спилювання аварійних дерев та ремонт вулиць.

Проблеми, вирішення яких належить до компетенції органу місцевого самоврядування, будуть взяті на контроль відповідних фахівців муніципалітету.

28 березня 2023 року

Задля забезпечення надання належної психологічної допомоги населенню, створено проєкт «Психосоціальна і емоційна підтримка та поліпшення громадських служб психічного здоров'я», який реалізується Громадською організацією «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

27 березня 2023 року

За минулий тиждень на території населених пунктів Пирятинської громади зареєстровано 30 випадків COVID-19 (показник 97,1 на 100 тис. населення). Захворюваність зросла на один випадок.

Серед дітей зареєстровано 4 випадки, серед медичних працівників випадків коронавірусної хвороби  не реєструвалося. За минулий тиждень одужало 29 осіб, продовжують лікування 29 хворих.

24 березня 2023 року

Пирятинська міська рада впроваджує активну співпрацю з проєктами міжнародної технічної допомоги з метою розширення можливостей покращення умов життя людей у громаді.  

Муніципалітет став реципієнтом проєкту «Мобільні центри надання адміністративних послуг для постраждалого від конфлікту населення Східної України» і в найближчій перспективі має отримати обладнаний під мобільний ЦНАП автомобіль, за допомогою якого можливо надавати послуги ЦНАПу жителям сільських населених пунктів.

24 березня 2023 року

Щороку навесні жителі громади чепурять свої подвір’я, але часто забувають про чинне законодавство та правила благоустрою. Зокрема, спалювання рослинності заборонено! Це шкідливо не лише для здоров’я людей, а й для екосистеми в цілому.  

 

23 березня 2023 року

21 березня Міністерство соціальної політики у партнерстві з Дитячим Фондом ООН UNICEF проводили інформаційний захід, присвячений Дню соціальної роботи.

Пирятинський міський голова Андрій Сімонов був запрошений на захід як голова однієї із найпрогресивніших громад зокрема у напрямку надання соціальних послуг жителям. Голова громади поділився досвідом наших напрацювань.

23 березня 2023 року

Депутатами детально опрацьовано проєкти рішень на чергову сесію міської ради, які попередньо були погоджені профільними комісіями.

На розгляд винесено зміни до діючих програм галузі охорони здоров'я, соціального захисту, комунального напрямку, підтримки правоохоронних та безпекових структур тощо.

23 березня 2023 року

На конкурс було подано більше 500 дослідницьких проєктів у п’яти профілях: гуманітарному, суспільному, природничому, фізико–математичному та технічному.

Учні – члени МАН презентували свої дослідницько-експериментальні та науково-творчі розвідки у відділеннях: «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство», «Філософія та суспільство», «Хімія та біологія», «Історія», «Мовознавство», «Екологія та аграрні науки», «Математика», «Технічні науки», «Інформаційні технології», «Науки про Землю», «Фізика і астрономія» та «Економіка».

 

22 березня 2023 року

Сьогодні відбулася постійна комісія з питань земельних відносин та охорони природи.

Під час роботи розглянуто близько 30 питань порядку денного, що стосуються упорядкування земельних відносин на території громади. Зокрема, підтримано винесення на сесію ряду питань щодо надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою, укладання або ж припинення договорів оренди з громадянами тощо.

22 березня 2023 року

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення освітньо-грантової програми для жінок-фермерок TalentA-2023. Програма сприятиме зміцненню та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни відповідно до практик сталого розвитку, а також дасть можливість  виграти гранти на загальну суму понад 1 мільйон гривень для зростання власного бізнесу та соціальної підтримки громад. 

21 березня 2023 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

 Депутатами розглянуто та погоджено винесення на сесію змін до ряду програм комунального профілю.

Так, Програму покращення благоустрою Пирятинської міської територіальної громади планується дофінансувати на 17,078 мільйона гривень.

21 березня 2023 року

Відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного заступник військового комісара Віталій Пономаренко вручив орден "За мужність" матері загиблого жителя Нових Мартиновичів Євгена Нечаєва.

21 березня 2023 року

З 1 березня 2023 року в Україні, окрім індексації пенсій, збільшилися також розміри мінімальних пенсійних виплат особам з інвалідністю із числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Розмір таких виплат залежить від середньої заробітної плати за попередній рік.

 

20 березня 2023 року

Стартувала підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради, яка відбудеться 29 березня.

Сьогодні відбулися два засідання постійних депутатських комісій. Під час роботи комісії з питань  освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності розглянуто питання внесення змін до програм галузі охорони здоров'я. Зокрема, Програму підтримки та розвитку сільської медицини Пирятинської міської територіальної громади планується дофінансувати на 1,230 мільйона гривень. Ці кошти будуть використовуватися на утримання ФАПів у селах.

 
20 березня 2023 року

Оголошено прийом анкет до 16.04.2023 на Всеукраїнський щорічний конкурс "Молодий правник року".

Організатор: Рада молодих юристів України.

Метою конкурсу є сприяння:

 

19 березня 2023 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Пирятинщини!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ваша праця – важлива і від її якісної організації та виконання залежать комфорт і благополуччя кожного жителя нашої громади.  Вдень і вночі, часто без вихідних, у складних погодних умовах, завдяки відданості своїй професійній справі, вам вдається підтримувати роботу всіх систем життєзабезпечення території нашої громади.

18 березня 2023 року

Сьогодні на футбольному майданчику Пирятинського ліцею відбувся перший тур Кубку Пирятинської громади з міні-футболу. Команди зіграли три гри.

 

18 березня 2023 року

Сьогодні жителі громади знову згуртувалися заради спільної мети - допомогти нашим захисникам та наблизити Перемогу. У Культурно-громадському центрі пройшов благодійний ярмарок.

 

18 березня 2023 року

Полтавщина – в першій п’ятірці регіонів за формуванням штурмових бригад у межах національної кампанії добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Про це під час онлайн-брифінгу з редакторами ЗМІ Полтавщини повідомив начальник обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

 

17 березня 2023 року

Війна продовжує наносити криваві та болючі рани від тисяч втрат життів українських воїнів… Сьогодні у Грабарівці  попрощалися з 39-річним Захисником Олександром Бобирем, який загинув під Бахмутом 14 березня.

Олександр народився та все своє життя прожив у Грабарівці, тривалий час працював у рідному селі, тут створив родину. Війна зруйнувала всі плани на щасливе мирне життя. Коли прийшов його час захищати рідну землю від ворога, Олександр не вагаючись взяв до рук зброю…

17 березня 2023 року

Проєкт Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності" №5655 від 11.06.2021 р. досі очікує на вето Президента. Нагадаємо, петиція про вето 5655 на сайті Президента набрала необхідні 25 000 підписів. Її підписали буквально за кілька годин.

 

16 березня 2023 року

Знову горе втрати Захисника спіткало Пирятинську громаду – 14 березня в боях під Бахмутом на Донеччині загинув житель села Грабарівка Олександр Бобир.

Народився він 7 серпня 1983 року у селі Грабарівка. Навчався спочатку у Грабарівській, далі – у Давидівській школі, яку закінчив у 2001 році. У жовтні цього ж року був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України. Після повернення зі служби працював у Грабарівському будинку-інтернаті, далі у місцевому сільгосппідприємстві ТОВ "Руда". Починаючи з 2013 року працював у місті Бориспіль.

16 березня 2023 року

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов та його заступники Михайло Мельниченко і Тамара Коваленко провели виїзні прийоми громадян у Давидівському та Новомартиновицькому старостатах. На зустріч з керівництвом муніципалітету завітало чимало жителів сіл.

Значна частина порушених питань стосувалася комунальної сфери. 

16 березня 2023 року

Шановні юнаки та дівчата! Військові навчальні заклади відчиняють двері для абітурієнтів:

  • Вищий військовий навчальний заклад "Військова академія" (м. Одеса)

Тел.: +380(482) 63-76-60 (приймальна комісія), (482)63-05-60 (черговий)

Електронна пошта: vaodesa@ukr.net

Веб-сайт: www.vaodesa.org.ua

 

 

15 березня 2023 року
15 березня 2023 року

Протягом двох тижнів добровольці, які перші пройшли відбір до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють», пройшли навчання із тактичної, домедичної та вогневої підготовки. 13 березня штурмовики успішно склали комплексний екзамен та готові до наступного етапу спеціальної підготовки.

 

15 березня 2023 року

На територіях, де велись активні бойові дії, вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані у побутових предметах, гаджетах, книгах, розкиданих речах на вулиці та навіть в іграшках. Саме тому зараз, як ніколи, надважливо пояснити дітям, що чіпати та підбирати незнайомі покинуті предмети — не можна!

 

14 березня 2023 року

Кожного дня Україна та українці продовжують платити надзвичайно високу ціну за право жити. З життя йдуть ті, кому працювати на цій землі, виховувати дітей, піклуватися про родину…  

Сьогодні наша громада провела в останню путь ще одного Захисника – у Пирятині попрощалися з 22-річним Андрієм Бондаренком.

Коли почалася війна, Андрій був в числі тих, хто першими став на захист своєї Батьківщини.

14 березня 2023 року

Комунальне підприємство «Каштан» продовжує забезпечення населення індивідуальними контейнерами за місцем проживання.

З 15 по 26 березня, щоденно, в тому числі у суботу та неділю, окрім понеділка, буде проводитися розвезення та видача індивідуальних сміттєвих баків мешканцям нижче вказаних вулиць:

 

13 березня 2023 року
13 березня 2023 року
Жахлива звістка знову сколихнула нашу громаду – війна забрала життя ще одного Захисника. 7 березня, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Богданівка на Донеччині, загинув пирятинець Андрій Бондаренко.
Андрій народився 3 липня 2000 року у Пирятині. Навчався у міській школі №6, після закінчення якої вчився у Полтавському коледжі управління економіки та права.
13 березня 2023 року

Друзі, ми оголошуємо 16-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2022». Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Всі ми вже дев’ятий місяць повномасштабної війни робимо все можливе для нашої Перемоги, незламності, допомоги тим, хто її найбільше потребує у цей час.

 

13 березня 2023 року

Шановні жителі громади! Не спалюйте суху рослинність та сміття, оскільки такі дії можуть спровокувати пожежі в екосистемах. Повідомляйте про паліїв та проводьте превентивні бесіди із сусідами, які нехтують попередженнями ДСНС. Будьте свідомими громадянами своєї країни – не паліть траву і сміття.

 

12 березня 2023 року

У Березовій Рудці відбувся перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2023”. У змаганнях взяли участь 7 команд старостинських округів Пирятинської громади: Березової Рудки, Вікторії, Вишневого, Куріньки-Дейманівки, Кейбалівки, Смотриків і Теплівки.

 

10 березня 2023 року

Сьогодні Пирятинщина приймала гостей - до нашої громади з ознайомчим візитом завітали представники муніципалітетів Диканьки, Карлівки, Нових Санжар та Чутово. Гості ознайомилися з ходом реалізації проєкту ЄС „Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання“.

10 березня 2023 року

Українські військові – наша сила і гордість. Вони боронять країну від підступного ворога. З метою посилення наступальних можливостей українських Сил оборони триває кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». 

 

10 березня 2023 року

Сьогодні, 10 березня, у нашій державі відзначають День Державного Гімну України. Свято  затверджене Кабінетом Міністрів України 7 грудня 2021 року.

Цього дня у 1865 році в польському місті Перемишль, на концерті, присвяченому пам'яті Тараса Шевченка,  уперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна».

10 березня 2023 року
9 березня 2023 року

У ході підготовки та визначенні напрямків ремонту доріг у 2023 році, аналізуємо виконаний об'єм робіт у 2022-му.

Загалом з бюджету громади у 2022 році на ремонти доріг було виділено 27,2 мільйона гривень: 14,3 мільйона гривень передано Агентству місцевих доріг Полтавської області, яке самостійно обирало підрядну організацію для виконання робіт та здійснювало нагляд за якістю. За ці кошти ремонтувалися під'їзні дороги до сіл та шляхи, які з'єднують між собою сільські населені пункти.

9 березня 2023 року
8 березня 2023 року
Дорогі жінки!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята весни, ніжності та кохання — 8 Березня!
У ці страшні дні війни в Україні ніхто вже не назве вас слабкою статтю, адже поряд із сильними та мужніми чоловіками ви бороните нашу землю від навали, волонтерите, працюєте, забезпечуючи функціонування економіки держави. Водночас ви лишаєтеся берегинями своїх родинних вогнищ, надихаєте своїх чоловіків на нові звершення!
7 березня 2023 року

43 дітей з 9 навчальних закладів Пирятинської громади: ліцею та його філії, ліцею № 4 та його Дейманівської філії, ліцею № 6, Березоворудської, Вишневецької, Куріньківської, Новомартиновицької, Теплівської шкіл, Давидівської філії та Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості, - взяли участь у І етапі VI обласного конкурсу читців «Тарасовими шляхами», який проходить незадовго до Шевченківських днів.

 

7 березня 2023 року

Відновлено проведення особистих прийомів міським головою Андрієм Сімоновим. Сьогодні до керівника громади звернулося кілька пирятинських родин.

Питання, порушені під час спілкування, взято на контроль відповідних фахівців міської ради. В подальшому особисті прийоми міського голови проходитимуть кожного першого та третього вівторка місяця.

7 березня 2023 року

Сьогодні – 160-ті роковини від дня народження нашого видатного земляка, історика козацької доби, лікаря, діяча УНР і "Просвіти" Івана Луценка.

Іван Луценко народився в селі Кейбалівка Пирятинського повіту на Полтавщині 7 березня 1863 року. Навчався у Лубенській гімназії. Видавав  першу в Одесі українську газету «Народна справа». У лютому 1910-го було затверджено статут Українського клубу в Одесі, на першому засіданні якого, 11 квітня 1910 року, Луценка було обрано його головою.

7 березня 2023 року

Щороку  Державна екологічна інспекція Центрального округу організовує заходи під назвою „Первоцвіт". Ця екологічна акція проводиться з метою збереження ранньоквітучих видів рослин.

Найбільш кількісне знищення видів рослин відбувається навесні. Так, рослини, які віщують нам прихід весни, за останні десятиліття опинилися на межі зникнення. Це відбувається внаслідок недбалого ставлення до природи, а також через намагання людей перетворити їх на засіб заробітку.

 

6 березня 2023 року

Ярослава Семененка з Дейманівки, який загинув внаслідок ракетного обстрілу казарм Нацгвардії на Дніпропетровщині 27 травня 2022 року, Указом Президента України посмертно відзначено орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Відзнаку сьогодні отримала мати загиблого захисника Тетяна Семененко під час урочистого заходу, що відбувся у Лубенській військовій адміністрації.

6 березня 2023 року
4 березня 2023 року

Сьогодні на футбольному майданчику Пирятинського ліцею було гамірно та емоційно, адже там проходив фінальний тур другого кола Чемпіонату Пирятинської громади з міні-футболу. Першу гру зіграли футболісти команд “Теплівка” та “Козацька”, де з рахунком 3:1 перемогу здобула ФК “Козацька”. Другими на футбольний майданчик вийшли ФК “ЗСУ” та ФК “Молодь”. Гра завершилась з рахунком 15:6 на користь ЗСУ.

 

3 березня 2023 року

Вже стало традицією на початку березня проводити Особисто-командну спартакіаду Пирятинської громади серед жінок. Не став винятком і цей рік – сьогодні в спортивному залі ліцею відбулися змагання, в яких взяли участь 13 команд: Березової Рудки, Смотриків, Теплівки, Великої Кручі, Вишневецької школи, Вікторії, Кейбалівки, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центру дитячої та юнацької творчості, ЗДО «Берізки», Пирятинського ліцею, ліцею №6 та міської ради.

 

3 березня 2023 року

З 1 березня невеликі агровиробники зможуть отримати добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника завдяки проектові, що впроваджується Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України.

Заявки приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 14 березня 2023. Проект здійснюється у межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

3 березня 2023 року

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ «Червона калина» – один із таких. Гвардійці бригади «Червона Калина» проходять інтенсивну підготовку по штурму та зачистці будівель.

 

3 березня 2023 року
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
З початком повномасштабної війни, розв’язаної російською федерацією, створення механізмів підтримки для організації підприємницької діяльності і здобуття економічної самостійності для таких родин набуло особливої актуальності.
В рамках цієї політики Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи.
3 березня 2023 року

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

2 березня 2023 року

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ оперативного призначення Нацгвардії «Рубіж» – один із таких.

 

1 березня 2023 року

Сьогоднішній перший день весни знаменуємо з мегахорошими новинами!                   

У громаді розпочинає свою роботу проєкт Міжнародного Товариства Червоного Хреста, метою якого є наближення якісних медичних послуг до людей сільської місцевості. Для цього Канадське Товариство Червоного Хреста придбало для Пирятинського центру первинної медико-санітарної допомоги сучасний медичний автомобіль, обладнаний базовим оснащенням, за допомогою якого лікар надаватиме виїзну медичну допомогу людям у селах; також лікар матиме набір ліків, який включає понад 30 видів медикаментів та розширюватиметься за потреби.

У міській раді відбулася зустріч із Представниками Міжнародного Товариства Червоного Хреста, Канадського Товариства та Полтавського відділення МТЧХ, аби обговорити концептуальні та організаційні питання роботи виїзної бригади. Керівниця Полтавської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ірина Плюсніна наголосила, що наразі такі проєкти діють лише у трьох громадах області – Кременчуці, Миргороді й відтепер у Пирятині, що свідчить про довіру департаменту охорони здоров’я до нашої місцевої влади та високу оцінку її здобутків у медичній галузі.

1 березня 2023 року

«Редан» - це напрямок молодіжної субкультури, який поширився у лютому цього року, учасники якого організовують бійку з опонентами. Такі акції планувались на Полтавщині. Поліція запобігла масовим бійкам молоді у Полтаві та Кременчуці. За інформацією начальника Головуправління поліції Полтавщини Євгена Рогачова, поліція встановила понад 260 учасників масових сходин, влаштованих 25 та 26 лютого в обласному центрі та 27 лютого у Кременчуці. Серед ідентифікованої молоді, яка доєдналася до несанкціонованого «флешмобу»: 9 дівчат (віком від 15 до 17 років) та юнаки (14-17 років).

 

1 березня 2023 року

Вісім бригад – одна мета. Вигнати ворога з рідної землі. В Україні триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Набір до підрозділів проводиться на добровільній основі, це не мобілізація.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua