Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 березня 2023 року 09:08

Відбулося засідання комісії ТЕБ і НС

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій. В ході роботи розглянули ряд важливих питань, з яких було прийнято відповідні рішення.

Призупинено роботу Пунктів незламності на території громади, які переведено в режим роботи "готовий до відкриття". В разі виникнення надзвичайної ситуації робота Пунктів незламності має бути відновлена протягом двох годин. Єдиний Пункт незламності, який частково функціонує (виключно з можливістю підзарядки гаджетів та доступу до мережі інтернет), – Пункт незламності в адмінбудівлі міськради (вул.Соборна, 42).

Таке рішення місцевої комісії ТЕБ і НС прийнято на виконання рішень відповідних комісій районного та обласного рівнів, а також на виконання протокольного рішення наради під головуванням заступника керівника офісу Президента України Олексія Кулеби.

Розглянуто і питання попередження виникнення пожеж на території громади. Понад 30 осіб цієї весни вже притягнуто до адмінвідповідальності за спалювання листя та рослинних решток,- таку інформацію озвучив під час засідання заступник начальника ВЗНС районного управління ГУ ДСНС Юрій Вовкодав. Робота з виявлення порушників та накладання штрафів буде продовжуватися і далі.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua