Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 березня 2023 року 19:08

Визначено переможців Спартакіади Пирятинської громади серед жінок

Вже стало традицією на початку березня проводити Особисто-командну спартакіаду Пирятинської громади серед жінок. Не став винятком і цей рік – сьогодні в спортивному залі ліцею відбулися змагання, в яких взяли участь 13 команд: Березової Рудки, Смотриків, Теплівки, Великої Кручі, Вишневецької школи, Вікторії, Кейбалівки, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центру дитячої та юнацької творчості, ЗДО «Берізки», Пирятинського ліцею, ліцею №6 та міської ради.

Чарівні, тендітні, сильні та витривалі жінки змагалися в різних видах спорту: присіданні, піднятті гирі, качанні пресу, дартсі, стрибках зі скакалкою, шахах, шашках, армспорту та естафеті. Учасниці змагань енергійно та завзято взялися до завдань. Найбільш емоційно та напружено проходили змагання з армспорту та естафета.

За результатами змагань в кожному виді спорту були визначені та нагороджені призери і переможці.

“Щиро дякую кожній за участь у Спартакіаді. Приємно бачити, що наші жінки вправні скрізь: вдома, на роботі та на спортивному майданчику”, - відзначила заступник міського голови Тамара Коваленко.

Голова МО ВФСТ «Колос» Сергій Плетінь відзначив, що цього року кількість команд більша, ніж торік. Також цього року спартакіада допомогла відкрити нові спортивні зірочки.

Отже, за результатами всіх змагань перемогу у Спартакіаді здобула команда Пирятинського ліцею,

Другою стала команда Вишневецької школи, бронзовим призером стала команда ЗДО «Берізка».

Команди призери та переможець були нагороджені грамотами, медалями, кубками та грошовими винагородами від міського голови Андрія Сімонова: за третє місце 1000 грн, за друге – 2000 грн, за перше – 3000 грн.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua