Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 березня 2023 року 11:31

Онлайн-курс для держслужбовців «Організація послуг психічного здоров’я та психосоціальної підтримки»

Задля забезпечення надання належної психологічної допомоги населенню, створено проєкт «Психосоціальна і емоційна підтримка та поліпшення громадських служб психічного здоров'я», який реалізується Громадською організацією «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Онлайн-курс для держслужбовців, посадових осіб, відповідальних за соціально-гуманітарні питання в громаді має за мету не консультування, а побудову служби психічного здоров'я в громаді – починаючи з оцінювання розуміння потреб у послугах з психічного здоров’я, особливостях управління персоналом, який надає послуги психічного здоров’я, командоутворення, контролю якості наданих послуг тощо.

Якісне надання допомоги постраждалому населенню вимагає від посадових осіб глибокого розуміння організаційного процесу та тих викликів, які стоять перед держслужбовцями. Курс надає схему для визначення обсягів впровадження суттєвих перших кроків з реагування під час надзвичайної ситуації.

Пройти безкоштовне навчання можна за посиланням: https://hromada.academy/courses/kurs-dlya-posadovih-osib-vidpovidalnih-z...

Після завершення курсу кожен випускник отримає сертифікат.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua