Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 березня 2023 року 15:22

Виїзний прийом громадян у Давидівці та Нових Мартиновичах

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов та його заступники Михайло Мельниченко і Тамара Коваленко провели виїзні прийоми громадян у Давидівському та Новомартиновицькому старостатах. На зустріч з керівництвом муніципалітету завітало чимало жителів сіл.

Значна частина порушених питань стосувалася комунальної сфери. Мова йшла про ремонти сільських доріг та автошляху, яким жителі цих сіл їздять до центру громади, - траси Пирятин-Прилуки. Стосовно автошляху Р-67, міський голова наголосив, що це дорога державного підпорядкування. Її капітальному ремонту, що був запланований на 2022 рік, завадила війна. Голова громади наголосив, що працює над вирішенням цього питання на рівні депутатів Верховної Ради.

Порушено питання вивезення твердих побутових відходів з території сіл. Як зауважив житель Нових Мартиновичів, контейнери наповнюються частіше, ніж здійснюється їх вивіз. У відповідь на це міський голова запевнив, що для зручності сільських жителів найближчим часом буде збільшено кількість контейнерів у селах. Також зауважив, що укладання договорів на вивіз ТПВ та платіжна дисципліна населення стане запорукою стабільної роботи системи  вивозу сміття.

Під час спілкування з керівництвом громади люди говорили про необхідність проведення ремонтів водогону, випилювання аварійних дерев на територіях сіл, розширення цвинтаря у Давидівці, налагодження автобусного сполучення з Пирятином.

Жителів Нових Мартиновичів хвилювало питання подальшої долі медичної амбулаторії у селі. Міський голова запевнив у тому, що забезпечення функціонування медичних закладів, в тому числі й у сільській місцевості, є і буде пріоритетом роботи керівництва громади, тому про жодні скорочення і зниження якості надання медичних послуг мова не йде.

Усі питання, вирішення яких належить до компетенції органу місцевого самоврядування, взято на контроль для їх позитивного вирішення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua