Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
3 березня 2022 року

Фахівці Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області щодня здійснюють перевірку закладів торгівлі на предмет цінової політики на продукцію, можливості безготівкового розрахунку, а також реалізацію алкоголю, оскільки діє заборона на його продаж.

 

3 березня 2022 року

Всього підтверджених випадків COVID-19 в області – 183949, нових за день 669.

Дітей 10338 (з них активних 1704).

Всього зареєстровано 4245 випадків смерті захворілих з підтвердженим COVID-19, нових за день 10.  

 

3 березня 2022 року

Шановні отримувачі соціальних виплат!

Щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року, ознайомтесь з правилами виплат.

Якщо ви отримували державні соціальні допомоги, пільги чи субсидії через Укрпошту, та не виїжджали і знаходитесь на своєму постійному місці проживання – очікуйте свою соціальну виплату, пільгу або субсидію вдома, або можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від Укрпошти.

Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, ви можете отримати свої виплати наступним чином:

 

3 березня 2022 року

Шановні пенсіонери та отримувачі соціальних виплат!

Укрпошта, Пенсійний Фонд України та Міністерство соціальної політики роблять все, щоб навіть в складних умовах воєнного стану ви своєчасно отримали свої виплати за березень поточного року. Будь ласка, ознайомтесь з правилами виплат. 

 

3 березня 2022 року

Сьогодні розпочалася доставка пенсій. Попри будь які складнощі Укрпошта обов’язково доставить Ваші виплати де б Ви не були, навіть якщо Ви змінили місце проживання. Інструкція додається.

Будь ласка, повідомьте своїх бабусів та дідусів!

 

2 березня 2022 року

Міський голова Андрій Сімонов провів зустріч з начальником Лубенського  відділення ГУ Держпродспоживслужби України Юрієм Шнітом, який поіформував, що сьогодні впродовж дня службою здійснювалася перевірка пирятинських закладів торгівлі на предмет цінової політики на продукцію та можливості безготівкового розрахунку, а також – продажу алкоголю. Нажаль у Пирятині виявлено три факти продажу алкоголю.

Юрій Шніт закликає сільськогосподарських товаровиробників здійснювати торгівлю своєю продукцією на міському ринку. Для цього створюються заохочувальні умови – лабораторія  Держпродспоживслужби наразі надає безкоштовні послуги на усі дозвільні для торгівлі довідки.

 

1 березня 2022 року

У Пирятині відбулася безпрецедентна акція «Квіти Перемоги».  ФОП Бодюк Н.М. надала волонтерському штабу кілька тисяч вазонів весняних та кімнатних квітів, кошти від реалізації яких вона в повному обсязі передала на потреби армії.

Акцію назвали «Квіти Перемоги», оскільки кожна придбана квіточка – допомога нашим військовим. Сама підприємець впродовж двох днів разом із пирятинськими волонтерами займалася продажем квітів. В асортименті були орхідеї, цикламени, азалії, гортензії, каланхое. Мінімальна ціна – 50 гривень, проте багато учасників акції вкидали в скриньку значно більші суми. Відбувалася акція в Пирятинському КГЦ

1 березня 2022 року

Сьогодні міський голови Андрій Сімонов зустрівся з представниками місцевого бізнесу та сфери обслуговування людей аби обговорити та узгодити проблемні питання забезпечення жителів громади продуктами, медикаментами та іншими необхідними товарами життєдіяльності. 

Голова закликав підприємців забезпечити можливість для людей розрахуватися банківською карткою. Держава інформує, що Нацбанк України стабільно працює, проте є проблема в логістиці інкасаторів – доставляти готівку у банкомати переважно надто небезпечно.

Усі маємо  зробити свій посильний вклад у те, щоб банківська система працювала, щоб люди отримували послуги, купували продукти, сплачували за усі послуги, але, переважно, у безготівковій формі. „Прошу вас з солідарністю та розумінням ставитися до занепокоєння людей, адже усі ми з вами в однакових умовах, але перемога неодмінно буде!“ – сказав міський голова.

1 березня 2022 року

Шановні платники податків!

Фінансова система держави працює. Державна податкова служба забезпечує платникам можливість сплати податків та зборів.

Дякую всім, хто мав можливість і сплатив податки до бюджету наперед. Саме завдяки вашим зусиллям підтримується економіка, Армія і Держава!

Саме завдяки вашій відповідальності та патріотизму до загального фонду державного бюджету за лютий надійшло 48,6 млрд грн.

З початку року надійшло 91,8 млрд гривень.

Дякую вам за розуміння та підтримку!

Разом ми - сила!

І тільки разом ми переможемо!

Слава Україні!

З повагою,

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко

1 березня 2022 року

Шановні українці!

Будьте готовими до чергового фейку, до якого спробують вдатися російські окупанти. А саме: що нібито українське керівництво та уряд здали країну.

Цю дезінформацію можуть тиражувати через усі можливі канали.

 

1 березня 2022 року

Під час повітряного бою відволік на себе ворожу авіацію та загинув один з найкращих українських льотчиків-винищувачів у світі, житель Полтавщини, полковник Олександр Оксанченко.

Пілот служив у 831 бригаді тактичної авіації Миргорода. Одружився на жительці села Велика Круча, тому протягом певного часу жив і служив на Пирятинщині. Олександра Оксанченка вважають одним із найкращих серед льотчиків-пілотажників бойових літаків. На його рахунку – понад дві тисячі льотних годин, він бездоганно виконував найскладніші елементи найвищого пілотажу. 

1 березня 2022 року

Начальник Полтавської військової адміністрації Дмитро Лунін дав доручення Держпродспоживслужбі жорстко контролювати ціни та заборону продажу алкоголю!

Телефони контактного центру: 0800-502-230, 066-846-47-59, 066-673-53-03, 050-692-74-31

1 березня 2022 року

Жителів громади, які у березні 2022 року повинні повторно переоформляти державні соціальні допомоги, просимо звертатися у Центр надання адміністративних послуг та старостати за місцем проживання для оформлення заяв і декларацій.

 

1 березня 2022 року

Шановні клієнти! Нова пошта продовжує роботу в умовах воєнного стану та виконує свої зобов’язання в тому обсязі, який дозволяє поточна ситуація.

Повідомляємо, що всі умови доставки збережено, а зберігання вантажів та посилок у відділеннях наразі безкоштовне.

Платіжна система NovaPay також працює – усі платіжні cервіси доступні.

Відділення у інших обласних та районних центрах працюють на видачу та відправлення у будні дні з 9:00 до 17:00, у суботу з 9:00 до 18:00, неділя – вихідний.

Список відділень, які працюють: https://novaposhta.ua/news/rubric/2/id/10167

 

На території Пирятинської громади розташована 41 захисна споруда цивільного захисту.

Захисні споруди розташовані за такими адресами:

  1. м. Пирятин, вул. Соборна, 52.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua