Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 березня 2022 року 16:39

Оперативно за день

 

Сьогодні міський голови Андрій Сімонов зустрівся з представниками місцевого бізнесу та сфери обслуговування людей аби обговорити та узгодити проблемні питання забезпечення жителів громади продуктами, медикаментами та іншими необхідними товарами життєдіяльності. Адже бачимо складнощі, які виникають у системі безготівкових розрахунків через порушення стабільної роботи банкоматів та терміналів розрахунку.

Голова закликав підприємців забезпечити можливість для людей розрахуватися банківською карткою. Держава інформує, що Нацбанк України стабільно працює, проте є проблема в логістиці інкасаторів – доставляти готівку у банкомати переважно надто небезпечно.

Також просив їх докласти максимум зусиль аби не підвищувати цін та не допустити наживи на війні. Разом з тим – пообіцяв звернутися до обласного керівництва з метою вирішення питання безготівкових розрахунків з постачальниками, регулювання відпускних цін та оптимізації поставок продукції з полтавських оптових баз. Також міський голова повідомив, що маємо наказ начальника Полтавської обласної військової адміністрації, відповідно до якого з 1 березня – магазини, аптеки, АЗС, інші заклади торгівлі та громадського харчування, а також банки, працюють на прийом відвідувачів з 07:00 до 18:00Строга заборона продажу алкоголю, оприлюднені телефони полтавських спецслужб, на які люди повідомлятимуть про факти продажу алкоголю (у тому числі й саморобного).

Отже, ми усі маємо  зробити свій посильний вклад у те, щоб банківська система працювала, щоб люди отримували послуги, купували продукти, сплачували за усі послуги, але, переважно, у безготівковій формі. „Прошу вас з солідарністю та розумінням ставитися до занепокоєння людей, адже усі ми з вами в однакових умовах, але перемога неодмінно буде!“ – сказав міський голова.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua