Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 березня 2022 року 17:17

Питання продовольчої безпеки на пильному контролі

 

Міський голова Андрій Сімонов провів зустріч з начальником Лубенського  відділення ГУ Держпродспоживслужби України Юрієм Шнітом, який поіформував, що сьогодні впродовж дня службою здійснювалася перевірка пирятинських закладів торгівлі на предмет цінової політики на продукцію та можливості безготівкового розрахунку, а також – продажу алкоголю. Нажаль у Пирятині виявлено три факти продажу алкоголю, у одному магазині торгували відкрито, в інших двох – з-під прилавку. Порушення зафіксовані та припинені. Щодо безготівкового розрахунку – то 1-2 березня скарг на кол-центр Полтавської ОДА не надходило; перевірені магазини працювали з терміналами.

Юрій Шніт закликає сільськогосподарських товаровиробників здійснювати торгівлю своєю продукцією на міському ринку. Для цього створюються заохочувальні умови – лабораторія  Держпродспоживслужби наразі надає безкоштовні послуги на усі дозвільні для торгівлі довідки.

Щодо безперебійного постачання продуктів харчування: службою формується реєстр регіональних оптових баз, з якими можуть співпрацювати місцеві підприємці, власники продуктових магазинів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua