Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2023 року 11:48

На Пирятинщині попрощалися із загиблим на війні Владиславом Савченком

Чорний смуток оповив Куріньку – одне із сіл нашої громади. Там сьогодні попрощалися із загиблим Захисником України, 31-річним Владиславом Савченком, який загинув 23 березня біля населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Не маючи бойового досвіду, не проходячи попередньо строкову службу в лавах ЗСУ, молодий чоловік не вагаючись взяв до рук зброю та став на захист Батьківщини у листопаді минулого року, був стрільцем-снайпером.

Провести односельця в останню путь, розрадити маму загиблого, в якої війна забрала єдиного сина, зібралися, напевно, всі жителі села. Слова співчуття, подяки за виховання справжнього патріота, який ціною власного життя захищав рідну землю від російської навали, прозвучали під час церемонії прощання від заступника міського голови Тамари Коваленко, заступника військового комісара Віталія Пономаренка, старости Куріньківського старостинсього округу Володимира Голуба.

Війна продовжує забирати кращих – молодих, сильних, яким би жити і працювати на рідній землі, розбудовувати державу. Щодня наші Герої-захисники, віддаючи свої життя, тримають небо над Україною!

Вічна пам'ять нашому земляку Владиславу Савченку, ім'я якого назавжди вписане в історію незалежної України!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua