Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 січня 2017 року

31 січня у міського голови відбулася нарада за участю керівників навчальних закладів Пирятинської міської ради. Олексій Рябоконь представив присутнім виконуючих обов’язки начальника відділу освіти та головного спеціаліста відділу освіти міської ради: Миколу Василенка (директор загальноосвітньої школи № 6) та Наталію Сегеді (завідуюча ДНЗ „Пролісок“). 

31 січня 2017 року

Виконком Пирятинської міської ради звертається до всіх, хто не стоїть осторонь чужої біди!

До сім'ї Кальницьких прийшла біда. У Кальницької Світлани Миколаївни, матері двох дітей (меншенькому синочку всього 3 місяці) - виявили пухлину головного мозку. Необхідне оперативне втручання по видаленню пухлини. Світлана присвятила своє життя найгуманнішій з професій - медицині, однак сьогодні сама потребує допомоги. На даний час Світлана перебуває в місті Київ в Інституті нейрохірургії на обстеженні.

Просимо Вас допомогти та не бути байдужими! Врятувавши Світлану, ми також врятуємо долю двох діток. Світлана повинна жити та виховувати своїх улюблених діток.

Карта Приват Банк 5168 7573 0437 7049 Кальницький Олександр (чоловік). Будь- яка, навіть найменша, сума буде корисною!

31 січня 2017 року

26-27 січня в Києві в приміщенні Мінрегіону відбувся семінар „Реформи у сфері децентралізації та деконцентрації в Україні: досвід країн-членів ОЕСР“.

         ОЕСР (Організація економічного співробітництва і розвитку) – унікальний форум, у рамках якого державні органи співпрацюють задля розв?язання економічних, соціальних та екологічних проблем. Членами організації на сьогодні є 34 провідних країн світу.

Проект ОЕСР „Підтримка реформ України в сфері децентралізації“, в рамках якого і проводився зазначений семінар, має на меті підтримку реалізації органами державного управління в Україні реформ в сфері децентралізації та зміни державного управління на загальнодержавному та регіональному рівнях по всій країні.

 

31 січня 2017 року

Співпраця і обмін досвідом між завідуючими сільських клубів сіл Олександрівка та Крячківка надихнула на думку: „Які ж гарні, незвичайні та неповторні концерти проходять у наших українських селах!“ і виникла гарна ідея: радувати своїх жителів дружніми концертними візитами, а заодно і себе показати, і чогось навчитися у сусідів.

28 січня колективи художньої самодіяльності „Мрія“, „Калина“, „Древо“ та виконавці різних жанрів Крячківського сільського клубу під керівництвом завідуючого Валерія Гомулька, подарували жителям села Олександрівка чудове свято пісні і танцю.

 

30 січня 2017 року

Впродовж останнього тижня січня у Пирятинському районі відмічається зниження захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції на 8,5% у порівнянні з минулим тижнем. Дорослих захворіло – 195 осіб, дітей - 60 осіб (в т.ч.-37 школярів).

Найвищі показники захворюваності реєструються серед дітей віком від  5-14 років (34 осіб), серед дорослих – 30-64 років (8 осіб.) Госпіталізовано за тиждень 8 хворих, з них  6 дітей.

У січні проведено щеплення 47 особам. Випадків смерті від грипу та ГРВІ на території Пирятинського району не зареєстровано.

30 січня 2017 року

За інформацією Пирятинського підрозділу ДСНС України 28 січня о 19 годині 38 хвилин в Пирятинському районі поблизу с. Олександрівка внаслідок ДТП сталася пожежа. Легковий автомобіль Volkswagen Polo не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник. До рятування та гасіння пожежі залучався підрозділ ДПРЧ-19 ДПРЗ-3 ГУ ДСНС України у Полтавській області на АЦ 40 (130) 63Б. Внаслідок ДТП власник автомобіля травм та опіків не отримав.

 

 

30 січня 2017 року

У багатьох громадян Пирятинщини на руках мається значна кількість нелегальної вогнепальної зброї. Дана  категорія осіб, як умисно так і з власної  безвідповідальності,  законно не реєструють придбану зброю, чим порушують діюче в Україні законодавство та можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності 

          З метою недопущення фактів використання вогнепальної зброї не за призначенням попередженням незаконного її розповсюдження на території Полтавської області з 01 по 31 березня 2017 року проводиться місячник добровільної здачі зброї“,

30 січня 2017 року

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

У зимовий пожежонебезпечний період може збільшитися кількість пожеж. При зниженні температу­ри повітря на вулиці власники житла починають використовува­ти для обігріву свого помешкання саморобні електроприлади з відкритим нагрівальним елементом та газові плити. Це призво­дить до пожежі, а нерідко у страшних муках в опікових центрах помирають самі винуватці трагедій. Неправильна експлуатація пічного опалення також стала справжньою бідою.

30 січня 2017 року

27 січня на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся перший етап обласного огляду-конкурсу команд КВК учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Тема сезону „Шкільні традиції“.

Участь взяло 5 команд Пирятинської міської ОТГ („Останній романтик“ –  Пирятинський ліцей, „КаВуН“ – Пирятинська зош І-ІІІ ст. № 4, „Вибухові“ –  Пирятинська зош І-ІІІ ст. № 6, „Юність“ – Пирятинська зош І-ІІ ст. № 1, „КіПіШ“ –  Пирятинський ЦДЮТ)  та 2 команди шкіл району („БРАС“ – Березоворудська зош І-ІІІ ст., „БЕЗ ГМО“ - Вікторійська зош І-ІІІ ст.). 

30 січня 2017 року

Як вже повідомлялося раніше, до Пирятинської міської ради подано 10 проектних пропозицій, які претендують на реалізацію в рамках Громадського бюджету у 2017 році.

27 січня керівниками структурних підрозділів виконкому Пирятинської міської ради було проаналізовано ці пропозиції та визначено ряд недоліків та зауважень до них, які потребують уточнення та доопрацювання.

Відповідно до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, авторам проектних пропозицій буде рекомендовано внести зміни до проектних пропозицій. 

27 січня 2017 року

26 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту за участю депутатів з інших постійних комісій. Депутати обговорили  шість питань порядку денного.

Основна інформація стосувалася внесення змін до показників цьогорічного бюджету міської об’єднаної територіальної громади, надання пропозицій щодо розподілу коштів вільного залишку за цільовим призначенням, зокрема на потреби галузей освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

26 січня 2017 року

Запрошуємо до Асоціації об’єднаних територіальних громад

 

Шановні колеги-голови об’єднаних територіальних громад!

25 листапада 2016 року створено Асоціацію органів місцевого самоврядування „Асоціація об’єднаних територіальних громад“, до складу якої мають право ввійти міські, селищні, сільські ради об’єднаних територіальних громад із усіх регіонів України.

Діяльність Асоціації об’єднаних територіальних громад  спрямована насамперед на відстоювання та лобіювання інтересів членів Асоціації на регіональному та місцевому рівнях по всій території України. Також на підтримку з боку Асоціації можуть розраховувати територіальні громади, які знаходяться в процесі об’єднання.

Для вступу в Асоціацію слід ініціювати розгляд питання про вступ на сесії місцевої ради та ухвалити рішення приблизно такого змісту:

25 січня 2017 року
З нового року жителі села Олександрівка можуть не перейматися за медикаментозну допомогу, адже ФАП, який нещодавно зруйнувала пожежа, відремонтували, придбали нові меблі та необхідні медичні засоби. Зараз ФАП у селі Олександрівка  працює у звичайному режимі.
24 січня 2017 року

24 cічня до Пирятина завітала активістка Майдану Катерина Валевська, котра подорожує містами України в рамках заходу „Велика Українська Хода“.
Центральна вулиця нашого міста сьогодні прикрасилася синьо-жовтими барвами – державими прапорами України, які привезла Катерина. Вона волонтерка, військовий журналіст, капітан Збройних Сил України і прибула до Пирятина з миротворчою місією. У кожному місті, де побувала Катерина Валевська, учасники пишуть побажання миру та єдності на прапорі України. Сьогодні до низки цих прапорів додався ще один - прапор з написом „Пирятин“, де всі бажаючі могли поставити свій особистий підпис та написати побажання для України. Акція пройшла за підтримки міського голови Олексія Рябоконя та міської ради. В організації цього заходу в нашому місті допомагали директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка, а також координатор центру допомоги учасникам АТО Олександр Столець. 

24 січня 2017 року

23 січня відбулося засідання постійної комісії Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва за участю постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, голів інших постійних комісій, керівників шкіл, дошкільних та позашкільних закладів. Депутати розглянули два питання порядку денного: про використання коштів державної освітньої субвенції у 2016 році; про перспективи розвитку галузі освіти у 2017 році.

20 січня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання робочої групи Пирятинської міської ради, на якому розглянуто питання щодо можливості виділення коштів з бюджету міської об’єднаної територіальної громади на допомогу Пирятинській центральній районній лікарні для забезпечення надання якісних медичних послуг населенню об’єднаної громади. До складу робочої групи увійшли міський голова та його заступники, голови постійних комісій та депутати міської ради, фахівці виконавчого комітету міської ради.

20 січня 2017 року

Щиро вітаю Вас з одним із найважливіших національних свят України – Днем Соборності!

Історичний досвід постійно нагадує – головною, незаперечною,  неперехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. Лише за умови політичної й економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України у світі. Головний урок Дня Злуки – це усвідомлення того, що наша сила тільки в єдності. А любов до рідної землі й земляків, насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.

     

20 січня 2017 року

20 січня у великій залі адмінбудинку відбулося  урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня Соборності України.

Представники від  органів державної влади та місцевого самоврядування поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Громадськість міста та району з нагоди свята привітали голова районної ради Сергій Пазюк, заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко та міський голова Олексій Рябоконь.

 

20 січня 2017 року

У дошкільному навчальному закладі "Берізка" вихователем середньої групи Коробкою В.В. та музичним керівником Базьо О.в. проведено захід для батьків "Відновлюємо добрі традиції". Батьки і діти поринули в атмосферу свята та народних традицій. Господар та господиня розповіли присутнім про народні звичаї святкування Різдва, Василя та Маланки. Вихованці щедрували, колядували, співали святкових пісень. Незвичним сюрпризом для всіх став прихід щедрувальної групи ЦДЮТ (керівник - Богун М.А.). 

20 січня 2017 року

Повідомляємо, що відповідно до Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII «Про запобігання корупції» починаючи з січня 2017 року особи, зазначені у пункті 1підпункті «а» пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня поточного року подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Для подання декларації за минулий рік суб’єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису (ЕЦП).

19 січня 2017 року

Сьогодні, 19 січня, вже традиційно на мальовничому острові Масальський пройшло свято Водохреща.

Освячення води здійснив настоятель Різдвобогородицької  церкви благочинний Пирятинського та Гребінківського районів отець Михайло. Всіх присутніх привітав зі святом Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

Вважається, що в цей день Бог робить диво – освячує всю воду. Вона змінюється та набуває цілющих якостей. За традицією, на Водохреща прийнято занурюватись у посвячену воду. Вважають, що так можна змити усі гріхи і зміцнити здоров’я.

18 січня 2017 року

Успішно стартували в спортивному сезоні 2017 року юні баскетболісти Пирятинської ДЮСШ. У фінальних змаганнях обласної спартакіади школярів, які проходили в м. Полтава, наші баскетболісти, здолавши на попередньому етапі команди Оржицького району, Горішніх Плавнів та Миргорода, поступилися баскетболістам обласного центру і стали срібними призерами.

А декілька днів поспіль у місті Кременчук пройшли заключні змагання чемпіонату області серед юнаків старшої вікової групи. Тут наші земляки здобули бронзові нагороди, пропустивши вперед команди міста Полтави та господарів чемпіонату.

18 січня 2017 року

Будьте обережні на льоду! Із настанням холодної пори року на людину чекає ще одна небезпека - загроза провалитись під лід. Тому, щоб зберегти своє здоров’я слід пам’ятати слідуюче:

  • Ходити по льоду можна лише тоді, коли його товщина досягне 7 см;
  • Масова пішохідна переправа може бути організована лише при товщині 15 см;
  • Для влаштування катка товщина льоду повинна бути не менш 12 см.
18 січня 2017 року

Взимку, з появою льодового покриву на водоймах любителі риболовлі масово вирушають на річки, ставки. Проте часом громадяни нехтують правилами безпеки і вважають, що якщо лід є міцним, то нещасних випадків не виникне. Але навіть у морозну погоду існує небезпека опинитися у воді або на відірваній крижині.

Рятувальники Пирятинського РС ГУ ДСНС України нагадують рибалкам що, вирушаючи у морозну погоду на лід, необхідно тепло вдягнутися аби уникнути обмороження. Категорично забороняється вживати алкогольні напої до та під час перебування на кризі, адже це не сприятиме зігріванню організму, а навпаки. Також не слід йти на водойму поодинці та у нічний час. Вирушаючи на риболовлю, обов'язково необхідно попередити рідних, куди ви йдете.

18 січня 2017 року

14 січня в Національному центрі народної культури „Музей Івана Гончара“ гучним дійством пройшло „Свято Василя“.  В  музеї та біля ялинки  звучали щедрівки, колядки, проводилися святкові зимові обряди з традиційними танцями та святковим частуванням. На дійство були запрошені автентичні та фольклорні гурти: с. Бирлівка Бершадського району (Поділля), с. Зелені Курилівці Новоушицького району (Поділля), с. Козацьке (Чернігівщина), чоловічий колядницький гурт с. Криворівня (Гуцульщина), „Сільська музика“ (Рівне, Полісся).

Від Пирятинського району були запрошені директор Пирятинського краєзнавчого музею Наталія Купріян та фольклорний колектив „Древо“ (с. Крячківка).

Такі зустрічі дають можливість обмінюватись історичним досвідом.

18 січня 2017 року

17 січня 2017 року рятувальники ДПРЧ-19 ДПРЗ-3 (м. Пирятин) ГУ ДСНС України у Полтавській області з метою попередження загибелі та травмування людей на водних об’єктах  відпрацьовували способи надання допомоги людям, які провалилися під лід. Рятувальники відпрацювали різне обладнання яке є в них на озброєнні. Спробували різні способи витягування ймовірних потерпілих.

18 січня 2017 року

Аби не допустити виникнення пожеж у нежитлових та покинутих приміщеннях з причини порушення правил пожежної безпеки особами без постійного місця проживання та особами, які ведуть бродяжницький спосіб життя, інспекторами Служби порятунку „101“ Пирятинщини та працівники  Національної поліції Пирятинщини проводяться рейдові обстеження будівель.

Під час спілкування з безхатченками рятувальники роз’яснили правила пожежної безпеки, наголосили на дотриманні елементарних правил безпечної поведінки у зимовий період, вимог пожежної безпеки та заходів безпеки життєдіяльності.

Варто додати, що дана профілактична робота триває в усіх районах Полтавщини.

17 січня 2017 року

Шановні пирятинці!

                 

Запрошуємо вас на свято Водохреща, яке відбудеться  19 січня 2017 року о 12 годині на острові Масальський.

На вас чекає: освячення води, комфортні умови для занурення та переодягання, гаряча каша та чай. Гарний настрій пирятинців та гостей міста своїми виступами підтримають учасники художньої самодіяльності.

17 січня 2017 року

16 січня закінчився термін прийому проектних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів Громадського бюджету (бюджету участі) у 2017 році. Всього на адресу міської ради надійшло 10 проектних пропозицій, в тому числі:

1. Драло І.Г.  „Упорядкування паркової алеї району АС-1“

13 січня 2017 року

Новий рік за старим  стилем вихованці дошкільного закладу „Сонечко“ відзначили виставою „Вечори на хуторі біля Диканьки“. Театралізоване дійство, в якому були задіяні вихованці старшої групи, неперевершена акторська гра, чудові костюми, повна віддача акторів. Серця переповнювалися радістю та гордістю за дитячі таланти. Розмови та емоції не вщухають ще й досі! Тож нехай буде присутньою в усьому  щирість та посмішка! 

13 січня 2017 року

13 січня щедрувальна група з педагогів та вихованців дошкільного закладу "Берізка" завзято та привітно вітала всіх з Василем. Дітвора радісною юрбою завітала до всіх працівників, щоб побажати здоров"я, добробуту, миру, щастя, удачі, наснаги та успіхів у новому році.

 
 
 
13 січня 2017 року

Вийшла в світ публікація, у якій можуть бути знайдені польські та українські регламенти громадських консультацій, а також приклади консультацій у Польщі та в українських об’єднаних громадах, зокрема в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Проект «Без мешканців не вдасться. Громадські консультації як стандарт функціонування об'єднаних громад» був реалізований у 2016 році Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ та Школою лідерів (Варшава) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

 

13 січня 2017 року

Шановні голови ОСББ!

З метою допомоги ОСББ  компанія СофтПроект має можливість зараз безкоштовне використання автоматизованої  системи побудинкового обліку для  ОСББ!

 

12 січня 2017 року

Під брусом сіно, на обрусі свічка,

на всю хату пахне свіжа паляничка.

На радість дорослим, на втіху малечі

йде до нас у гості щедрий добрий вечір.

 

В переддень народного свята Василя та Маланки в дошкільному навчальному закладі „Берізка“ було проведено тематичну розвагу „Щедрий вечір“. 

12 січня 2017 року

11 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг за участю голів інших постійних комісій міської ради.

Розглядалося одне питання щодо організації прибирання снігу та боротьби зі сніговими заметами в осінньо-зимовий період. Заступник міського голови Максим Варава та директор комунального підприємства „Каштан“ Віталій Скочко проінформували депутатів про те, що боротьба зі снігопадами у святкові та перші робочі дні після свят тривала і триває практично безперервно.

11 січня 2017 року

З метою забезпечення якісного харчування дітей та ефективного використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади міською радою систематично проводиться моніторинг цін на продукти харчування.

10 січня на засіданні тендерного комітету за участю депутатів міської ради було розглянуто цінові пропозиції на постачання продуктів харчування у 2017 році для закладів освіти Пирятинської міської  ради.

В результаті обговорення було вирішено, що договори поставки на продукти харчування будуть укладені з постачальниками, ціни яких є найбільш вигідними.

11 січня 2017 року

10 січня 2017 року проведено засідання тендерного комітету Пиятинської міської ради. З метою відкритості та прозорості в діяльності міської ради до участі у засіданні були запрошені депутати міської ради.

Членами комітету було розглянуто ряд важливих питань. Детально обговорили необхідні придбання спеціалізованих кабінетів для опорної школи. Прийнято рішення щодо початку процедури відкритих торгів на закупівлю кабінетів фізики (очікувана вартість закупівлі 1341800 грн.), географії

(221770 грн.), лінгафонного (352540 грн.), два кабінета інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій (669460 грн.).

10 січня 2017 року

10 січня у міського голови відбулася зустріч із приватними перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування. На зустрічі був присутній перевізник, який надає послуги на приміських маршрутах, депутат міської ради, керівник ПрАТ „Пирятинське АТП 15343“.

Під час наради обговорювалося найбільш актуальне питання, що залишається невирішеним впродовж останніх чотирьох місяців після проведення конкурсу на визначення пасажирського перевізника - це відсутність перевізника на міському маршруті №3 „Ринок – АС-1 (по                  вул. Гагаріна через вул. Київська)“.

10 січня 2017 року

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести:

·      1 квітня - з української мови і літератури;

·      8 квітня – з одного з обраних предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов).

9 січня 2017 року

Про це заявив Міністр соціальної політики України Андрій Рева в ході селекторної наради. „Розміри соціальних стипендій - від 1 тис. грн до 2 тис. грн, які будуть отримувати студенти-сироти та студенти, позбавлені батьківського піклування“, - сказав він.

Міністр додав, що в навчальних закладах 1-2 рівнів акредитації мінімальний розмір соцстипендії складе 750 грн на місяць. Також він зазначив, що студенти для отримання стипендій до кінця лютого повинні звернутися із заявами в свої вузи.

9 січня 2017 року

Із січня 2017 року в Україні стартував перший етап медичної реформи, який полягає в зміні фінансування первинної ланки медичної допомоги.

Перетворення, які відбуватимуться в галузі протягом року, будуть поетапними та запроваджуватимуться разом з інформуванням лікарської та пацієнтської спільноти.

Протягом першого півріччя медична галузь працюватиме в штатному режимі, а переважна більшість підготовчої роботи відбуватиметься на рівні МОЗ України, уряду, парламенту та регіональних управлінь охорони здоров’я, громад та медичних закладів.

7 січня 2017 року

У дошкільному навчальному закладі „Берізка“ відбувся майстер-клас по виготовленню іграшки з конопляної нитки. Автор заходу - творча та креативна Олена Завітайло з Березової Рудки.

В позитивній емоційній атмосфері педагоги навчилися мотати коників, вклавши в них тепло сердець та любов до дітей. 

6 січня 2017 року

За прогнозами Укргідрометцентру, внаслідок переміщення в Україну активного циклону з Чорного моря протягом 6-8 січня 2017 року на території Полтавської області очікуються сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25-30 см, відкладення ожеледі на дротах, деревах та дорогах.

9 січня 2017 року очікується послаблення та припинення небезпечних явищ.

4 січня 2017 року

Сьогодні у Центрі громадського діалогу відбулося навчання з питань електронного декларування доходів. У навчальному заході взяли участь працівники та депутати міської ради, керівники комунальних підприємств міста  і загальноосвітніх навчальних закладів Пирятинської міської ради. Яременко Сергій Петрович, експерт з питань антикорупційного законодавства, ознайомив присутніх із ключовими моментами здійснення електронного декларування та акцентував увагу на певних інноваціях, яких не було у „паперових“ деклараціях, а також наголосив на тому, хто ж саме повинен подавати „антикорупційну“ декларацію у 2017 році. 

4 січня 2017 року

За прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури: вночі до 13-19° морозу, місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу.

8-9 січня на території Полтавської області утримається холодна погода.

3 січня 2017 року

Більше двохсот власників садиб сіл Заріччя та Голобородька виявили бажання під’єднатися до нової водогінної мережі, адже пробивні колодязі не давали якісної питної води. Роботи по вуличній мережі практично завершені та здійснено монтаж водонапірної вежі. Залишається буріння свердловини та приєднання до готової мережі. Отже невдовзі жителі сіл матимуть воду в своїх домівках.

3 січня 2017 року

Закінчується термін прийому проектних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься за рахунок коштів Громадського бюджету (бюджету участі).

Якщо ви активна і небайдужа людина, прагнете змінити рідне місто або село, зробити його більш привабливим і комфортним для проживання, Пирятинська міська рада запрошує вас взяти участь у конкурсі проектних пропозицій щодо реалізації громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

200 тисяч гривень бюджетних коштів буде використано у 2017 році на реалізацію таких проектів. Переможців конкурсу обиратиме пирятинська громада шляхом голосування.

Термін подачі пректних пропозицій закінчується 15 січня. Ми чекаємо на ваші ідеї. Проектні пропозиції просимо подавати у відділ муніципальних послуг та правових питань міської ради за адресою: вул.Соборна, 21, м.Пирятин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua