Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 січня 2017 року 15:30

Із засідання постійної комісії з питань освіти

26 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту за участю депутатів з інших постійних комісій. Депутати обговорили  шість питань порядку денного.

Основна інформація стосувалася внесення змін до показників цьогорічного бюджету міської об’єднаної територіальної громади, надання пропозицій щодо розподілу коштів вільного залишку за цільовим призначенням, зокрема на потреби галузей освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту. При обговорення цього питання виникла пропозиція облаштувати в Пирятині майданчик для скейтбордінгу. Відділу будівництва та архітектури виконкому міської ради рекомендовано надати пропозиції для реалізації цієї ідеї.  

Голова комісії Олександр Горбачов запропонував організайні заходи щодо підвищення ефективності роботи комісії, посилення взаємодії депутатів, які входять до її складу, з керівниками освітніх закладів.

Заступник міського голови з питань діяльності виконкому Ігор Шикеринець проінформував про ситуацію, яка склалася у відділі освіти міської ради. Зазначив, що міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад начальника та головного спеціаліста відділу освіти. А поки триватиме процедура конкурсного відбору, у відділ буде прийнято двоє працівників за контрактом. Вже на наступному тижні відділ відновить свою роботу. 

Також Ігор Шикеринець ознайомив присутніх з пропозиціями стосовно утворення методичної служби. Комісія рекомендувала далі не затягувати з вирішенням цього питання, винести його на розгляд та затвердження найближчої сесії міської ради.

Крім того, обговорено питання щодо створення господарчої групи для обслуговування освітніх закладів. Комісію проінформовано, що один із місцевих підприємців вийшов з пропозицією взяти на обслуговування навчальні заклади Пирятинської міської ради і готовий обговорити умови договору.  Профільна комісія рекомендувала організувати зустріч з цим підприємцем за участю голів постійних комісій та працівників відділу освіти міської ради з метою обговорення наданої пропозиції та прийняття рішення.

Заступник міського голови Максим Варава проінформував присутніх про стан реконструкції плавального басейну в Пирятинському ліцеї. Зазначив, що перша черга робіт на завершальному етапі. Орієнтовно роботи буде закінчено протягом двох тижнів. На даний час проводиться вивчення цінових пропозицій щодо інженерного обладнання, яке забезпечить подачу, очистку та підігрів води, штучну течію та донне підсвічування басейну.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua