Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 січня 2017 року 17:10

Вирішуємо проблеми пасажироперевезення у місті

10 січня у міського голови відбулася зустріч із приватними перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування. На зустрічі був присутній перевізник, який надає послуги на приміських маршрутах, депутат міської ради, керівник ПрАТ „Пирятинське АТП 15343“.

        Під час наради обговорювалося найбільш актуальне питання, що залишається невирішеним впродовж останніх чотирьох місяців після проведення конкурсу на визначення пасажирського перевізника - це відсутність перевізника на міському маршруті №3 „Ринок – АС-1 (по                  вул. Гагаріна через вул. Київська)“.       

         Крім того, перевізники  також озвучили проблеми, які виникають у їхній повсякденній роботі: це і нерентабельність здійснення перевезень через низький тариф, через недостатню кількість пасажирів на маршрутах у результаті конкурентності з боку нелегальних перевізників, які виходять самостійно на маршрути та „забирають“ їхніх пасажирів, паркування приватних транспортних засобів на визначених автобусних зупинках, що вимушує перевізника здійснювати висадку-посадку пасажирів всупереч правил дорожнього руху, відсутність відповідних дорожніх знаків на автобусних зупинках.

         В ході обговорення було вирішено провести додаткову нараду з залученням широкого кола запрошених осіб, а саме: директора КП „Каштан“, представників ДАІ, податкової, районної державної адміністрації, районної ради, Укртрансбезпеки, власників відомчого транспорту.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua