Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 січня 2017 року 17:08

„Велика Українська Хода“ в Пирятині

24 cічня до Пирятина завітала активістка Майдану Катерина Валевська, котра подорожує містами України в рамках заходу „Велика Українська Хода“.
Центральна вулиця нашого міста сьогодні прикрасилася синьо-жовтими барвами – державими прапорами України, які привезла Катерина. Вона волонтерка, військовий журналіст, капітан Збройних Сил України і прибула до Пирятина з миротворчою місією. У кожному місті, де побувала Катерина Валевська, учасники пишуть побажання миру та єдності на прапорі України. Сьогодні до низки цих прапорів додався ще один - прапор з написом „Пирятин“, де всі бажаючі могли поставити свій особистий підпис та написати побажання для України. Акція пройшла за підтримки міського голови Олексія Рябоконя та міської ради. В організації цього заходу в нашому місті допомагали директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка, а також координатор центру допомоги учасникам АТО Олександр Столець.

„Велика Українська Хода“ почалася ще 14 вересня з київського Майдану. Її метою стало вшанування пам’яті жертв Революції гідності та АТО, пронесення через всю Україну духу патріотизму. Організатори йшли від міста до міста, від села до села, приєднуючи українські прапори заради миру та перемоги нашої держави. Катерина Валевська більше року подорожує українськими містами. І у кожному з них волонтер і організаторка „Великої української ходи“ поповнює свою колекцію прапорів, яка символізує єдність України. Там з місцевими активістами підписує прапор і зв’язує його прапором із попереднього міста. Таким чином об’єднує Україну по-своєму і не дає забути про Небесну сотню.

-  Справляюсь, люди допомагають. І які б там пригоди не траплялися, і як би я не була втомлена, мене нічого не зупинить і я далі і далі подорожую Україною, вшановую пам’ять Героїв України, єднаю українців і збираю найсильніші думки патріотів-українців, які ви пишете на прапорах своїх міст, - впевнена Катерина, -  вони йдуть до Бога і таким чином, разом з Вами, наближаємо наш час Перемоги - Перемоги, одної на всіх.

Вражає сила та мужність жінки, яка незважаючи на погодні умови, стан здоров’я, не дає нам забути про війну, героїв, що загинули, про те, що потрібно кожного дня та кожної хвилини пам’ятати про це, та робити, нехай і невеликі кроки до ПЕРЕМОГИ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua