Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Актуально (архів)

Завершується обговорення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської ОТГ на 2020 рік. Громадські слухання з даного питання відбудуться 30 листопада 2019 року о 14-00 у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості за адресою: вул. Пушкіна,33, м. Пирятин.

Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди інформують споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послуги з централізованого водовідведення.

 

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті Схеми планування території Пирятинської міської ОТГ Полтавської області

Повідомлення про оприлюднення проекту Схеми планування території Пирятинської міської ОТГ Полтавської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку

                                     

 

 

Вашій увазі пропонується проєкт Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік (додається).

Пирятинська міська рада оголошує Конкурс з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Пирятинської міської ради. 

 

З метою реалізації Стратегії розвитку Пирятинської об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням дев’ятнадцятої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 23 грудня 2016 року № 313 (далі Стратегія), виконкомом Пирятинської міської ради розробляється План соціально-економічного розвитку Пирятинської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік (далі – План).

 

Повідомляємо, що   з  1 листопада 2019 року змінюються всі рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів.

 

З метою визначення інноваційного потенціалу на підприємствах, що здійснюють діяльність на території Полтавської області, та врахування отриманих даних при розробці Стратегії розвитку Полтавської області на період 2021-2027 років, звертаємось до Вас з проханням взяти участь в анкетуванні, яке р

 

З метою з’ясування ставлення громади до розвитку приватного підприємництва та намірів влади щодо його підтримки проводиться опитування громадської думки мешканців Пирятинської міської ОТГ. Просимо Вас взяти участь в опитуванні, оскільки Ваша відповідь допоможе зрозуміти, чи потрібна підприємцям допомога, яким чином і якою вона повинна бути.

 

Ви маєте шанс перетворити ваше місто на місто вашої мрії, віддавши свій голос за запропоновані проєктні пропозиції, які будуть реалізовані владою  наступного року. Голосування  проводиться шляхом онлайн-голосування  на Е-сервіс „Громадський бюджет“ та  відкритого  голосування  у  пунктах  голосування починаючи з 11.11.2019 по 25.11.2019 року включно.

 

Пирятинська Молодіжна рада запрошує до команди молодих та активних громадян Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, які хочуть працювати в команді однодумців та бажають взяти участь у прийнятті рішень, які стосуються молоді. Молодіжна рада-це платформа для реалізації громадських ідей і проектів. Що для цього треба зробити:

ОКВПТГ "Лубнитеплоенерго" повідомляє про намір встановити розмір внесків за встановлення, обслуговування та заміну засобів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» окремо по кожній будівлі в м. Пирятин.

 

про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Схеми планування території Пирятинської ОТГ Полтавської області
 

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 12, пункту 2 Розділу XIII „Прикінцеві положення“ Закону України „Про запобігання корупції“, керуючись рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 2 „Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування“, 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua