Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Актуально (архів)

Президентові України

 

Верховній Раді України

 

                                                                                   Кабінету Міністрів України

 

 

ЗВЕРНЕННЯ

Пирятинської міської ради щодо недопущення негативних наслідків для економіки громади в результаті підвищення цін на енергоносії

 

Ми, депутати Пирятинської міської ради, занепокоєні ситуацією в реальному секторі економіки громади, що склалася навколо підвищення тарифів на електроенергію та ціни на газ. Представники, як великого, так малого та середнього бізнесу, повідомляють про погіршення економічного становища у зв’язку з вбивчими для місцевої економіки цін на енергоносії. Дійсно, неможливо будувати конкурентну економіку, коли ціна на газ для українських підприємств у 6-8 разів вища, ніж у їх конкурентів. Крім того, тарифна гонка заважає відновленню стабільної роботи суб’єктів господарювання після локдаунів, викликаних страшною пандемією короновірусної інфекції.

 

Замовник: Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної державної адміністрації. Адреса: 36014, Україна, Полтавська область, м. Полтава, вул. Зигіна, буд. 1 Директор департаменту: Кулинич Віталій Іванович,  тел.(0532) 56-02-27

 

Повідомляємо, що наказом Мінагрополітики від 05.11.2021 № 336 затверджено розподіл бюджетних коштів, передбачених Мінагрополітики у Державному бюджеті на 2021 рік на фінансування спеціальної бюджетної дотації за наявні бджолосім՚ї  у розмірі 54,66 % від нарахованої суми дотації, що становить  109,32 грн. за одну наявну зареєстровану бджолосім՚ю, а не 200,00 грн.

 Про погодження ПрАТ ,,Пирятинське АТП 15343“  тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах приміського сполучення загального користування на території Пирятинської міської територіальної громади”. 

Відповідно до ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», тарифи на теплову енергію повинні забезпечувати відшкодування всіх економічно обґрунтованих витрат на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії і є регульованими та встановлюється органами місцевого самоврядування у межах повноважень, визначених законодавством.

08 червня 2021 року за № 768/36390 Міністерством юстиції України зареєстровано наказ Міністерства фінансів України від 19 березня 2021 року № 163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності» (далі - Наказ про структуру власності), який опубліковано у газеті «Урядовий кур'єр» 11 червня 2021 року. Наказ про структуру власності набирає чинності через місяць із дня його офіційного опублікування, тобто з 11 липня 2021 року.

ТОВ „Наше тепло“, повідомляє про намір встановлення  тарифів на теплову енергію для розрахунків зі споживачами інші споживачі. Відповідні тарифи розраховані згідно  з постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 та економічно обґрунтованими розрахунками для затвердження та встановлення.

Витрати на виробництво, транспортування та  постачання  теплової енергії споживачу сформовані відповідно до діючих положень, стандартів та нормативно-правових документів України, в тому числі Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», частини четвертої – п’ятої статті 20 Закону України «Про теплопостачання»  та Положень (стандартів) бухгалтерського обліку в Україні.

Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив – це нова за своїм форматом та інноваційна для Полтавської області віртуальна установа, яка опікується ростом, розвитком, масштабуванням мікро-, малого та середнього бізнесу з акцентом на жінок-засновниць.

Розвиток жіночого підприємництва, надання базової бізнес-освіти, пошук інвестицій та партнерів, обмін досвідом та популяризація менторства, study-тури на підприємства - це все про бізнес-інкубатор.

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації об’єкта незавершеного будівництва, загальною площею 153,2 м2

Регіональне відділення ФДМУ по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації об’єкт незавершеного будівництва будинку оператора ГРС літ."А1,а", сарай літ. "Б", вбиральня літ. "В", загальною площею 153,2  м2 в с. Каплинці Пирятинського району  Полтавської області.

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуги з постачання теплової енергії ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КП ТЕПЛО»

   Календар  ігор  Відкритого Чемпіонату Пирятинської міської територіальної громади

                                             з міні-футболу   2021-2022 рр.

                                                          Команди - учасниці:

        VIІ тур  11 .12.2021(субота)                                   VІІІ тур   18.12.2021(субота)

       900  ФК ДЮСШ – ФК РВК                                       900 ФК Вікторія – ФК Енергетик                                                                                                                                          

      1000 ФК Курінька-Козацька – ФК Енергетик         1000ФК Теплівка – ФК ДЮСШ                   

      1100 ФК ПМТГ – ФК В.Круча                                  1100ФК В.Круча – ФК РВК                                                                                                                    

      1200 ФК Вікторія – ФК Теплівка                              1200ФК Ветеран  – ФК ПМТГ                                               

      1300 ФК Фортуна – ФК Малютинці                         1300ФК Курінька-Козацька – ФК Малютинці                                                                                

      1400 ФК Ветеран – ФК Юність                                 1400 ФК Фортуна – ФК Юність                                    

 

У зв‘язку із стрімким зростанням цін на енергоносії та зростанням мінімальної заробітної плати й інших складових собівартості теплової енергії, 

ТОВ «Ахім Енерджи» повідомляє про те, що 29.10.2021 року звернулося до виконкому Пирятинськоі міської ради із заявою щодо встановлення нового тарифу на теплову енергію для підприємства «Укрспецзв‘язок» за адресою м. Пирятин, вул. Гагаріна, 86, в розмірі 2508,84 грн/Гкал. 

Пирятинська міська рада оголошує Конкурс з надання послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Пирятинської міської територіальної громади.

Інформація про наміри встановлення тарифу на послугу з постачання теплової енергії для житлових будинків по вул. Європейська 4-А,Б м. Пирятин та бюджетних установ, які надаватиме ТОВ «КП ТЕПЛО»

Тарифи на  послуги з постачання теплової енергії розраховані ТОВ «КП ТЕПЛО» у відповідності до «Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води» затверджений постановою КМУ № 869 від 01.06.2011 р.

 

На виконання Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», доводимо до відома  споживачів інформацію про намір змінити чинні тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами, а саме послуги  з вивезення та захоронення твердих побутових відходів,  шляхом встановлення нових тарифів. 

Відповідно до пункту 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в  Українській РСР (зі змінами), з 1 жовтня 2021 року буде розпочато перереєстрацію громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі Пирятинської міської ради. Громадянам необхідно впродовж жовтня-грудня 2021 року оформити в Центрі надання адміністративних послуг Пирятинської міської ради (площа Героїв Майдану, 2, м. Пирятин), а жителям сільських населених пунктів громади – у старостатах, довідку про склад сім’ї або зареєстрованих осіб. 

З метою реалізації Стратегії розвитку Пирятинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 3 сесії Пирятинської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 року № 103 (далі Стратегія), керуючись розпорядженням міського голови Андрія Сімонова від 15.09.2021 № 218, виконкомом Пирятинської міської ради розпочато роботу по розробленню Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської МТГ на 2022 рік (далі – План).

Інформація про зміни в намірах встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії по ДП “Пирятинтеплопостачання”

З деталями можна ознайомитись тут.

 

За адресою: м. Пирятин, вул. Майдан Незалежності, 2 надаються послуги із заключення договору з ГК “Нафтогаз України”. Для заключення договору з собою мати такі документи: ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду, документи, що засвідчують право власності на житло, квитанцію оплати послуги за постачання природного газу.

 

З 3 липня кожної першої і четвертої суботи місяця з 13.00 відкривається маршрут, яким буде проводитися подворовий збір твердих побутових відходів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua