Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 грудня 2019 року 13:06

Затверджено План соціально-економічного розвитку та бюджет Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

23 грудня відбулося пленарне засідання шістдесят четвертої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. До порядку денного включено 54 питання.

У зв’язку з тривожною ситуацією, яка склалася в галузі охорони здоров’я, на початку засідання сесії, міський голова Олексій Рябоконь виступив із відкритим зверненням щодо стану медичного обслуговування жителів Пирятинської ОТГ та Пирятинського району (з повною версією звернення можна ознайомитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=M-IskvvthYk&fbclid=IwAR0z_8lKyEJodovnHthIcKDSDoQdUnBSBKofY3WC11eI2kjqLKcZkaUPR2I, http://pyriatyn.org.ua/news/p4416).

Рішеннями сесії затверджено План соціально-економічного розвитку та бюджет Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Обсяг доходів та видатків бюджету міської ОТГ на 2019 рік визначений у сумі 151 009 033 гривень.

Крім того, затверджено 17 програм Пирятинської міської ради, які планується реалізувати у 2020 році. Це, зокрема, Комплексна програма соціального захисту та соціального забезпечення населення з обсягом фінансування понад 1,0 млн. грн, Програма підтримки сім’ї, дітей та молоді, на виконання заходів якої заплановано понад 670, 0 тис. грн, Програма благоустрою Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади - понад 8,0 млн. грн.

З метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади, підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів, рішенням сесії затверджено План дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади до 2030 року.

Ліквідовано методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту міської ради, затверджено структуру та загальну чисельність виконавчих органів апарату Пирятинської міської ради на 2020 рік. У порівнянні з 2019 роком кількість працівників міської ради та її структурних підрозділів не збільшується. Затверджено розмір вартості харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та закладах середньої освіти Пирятинської міської ради.

Рішеннями сесії визначено надавачем послуг з вивезення твердих побутових відходів комунальне підприємство „Каштан“ та надавачем послуг з вивезення рідких побутових відходів Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Крім того, встановлено норматив відрахування частини чистого прибутку господарських організацій, які належать до комунальної власності або у статутних фондах яких є частка комунальної власності, в розмірі 5 %  від обсягу чистого прибутку.

Прийнято рішення про обмеження реалізації алкогольних напоїв на території Пирятинської міської ОТГ. Заборонено продаж алкогольних напоїв у торговельних об’єктах  з 22.00 до 09.00 год., а в закладах ресторанного господарства з 23.00 до 09.00 год.

Затверджено Правила благоустрою населених пунктів міської ради, Положення про старосту, Комплексну схему та Правила розміщення зовнішньої реклами.

Прийнято 12 рішень із земельних питань. Зокрема, надано Пирятинській міській раді дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, орієнтовною площею 2,4 га по вул.Цибаня. У подальшого цю ділянку заплановано розподілити учасникам бойових дій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua