Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 серпня 2023 року 11:30

У Великій Кручі провели в останню путь загиблого Героя Віталія Лисенка

Сум та біль від втрати ще одного Героя оповив Пирятинську громаду – сьогодні у Великій Кручі провели в останню путь Віталія Лисенка, який загинув, захищаючи рідну землю. Життя Захисника обірвалося 1 серпня внаслідок мінометного обстрілу в районі Білогорівки на Луганщині.

Віталій був одним із тих хоробрих та мужніх чоловіків, хто, навіть маючи можливість жити і працювати в тилу, будучи заброньованим на підприємстві, де працював, взяв до рук зброю у листопаді минулого року.

Слова співчуття всім, хто цього дня прощався з близькою людиною, висловили секретар міської ради Сергій Пазюк, староста Великокручанського старостинського округу Світлана Харченко, офіцер Другого відділу Лубенського РРЦК та СП майор Олег Сердюк, директор Великокручанської школи Віктор Дворник. Спогадами про загиблого поділився його бойовий товариш, який зі сльозами на очах згадував Лиса (так побратими називали загиблого Віталія Лисенка), розповідав односельцям, коті зібралися на церемонії прощання, про мужність, звитягу та людяність, які були притаманні Віталію.

Небесний легіон українських захисників поповнився ще одним Героєм. Ми пам'ятатимемо кожного, хто віддав своє життя за свободи і незалежності рідної землі! Вічна та світла пам'ять Віталію Лисенку!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua