Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 липня 2023 року 14:09

Пирятинську громаду з робочим візитом відвідало керівництво Товариства Червоного Хреста України на чолі з його Президентом Миколою Поліщуком

Метою візиту команди Червоного Хреста було здійснити моніторинг роботи мобільної бригади швидкої медичної допомоги хворим у сільській місцевості Пирятинської громади. Разом з тим, на базі ФАПу села Білоцерківці, виконали пілотне застосування системи телемедицини. Жителі села сьогодні мали можливість зробити рентген, ЕКГ, які відразу описали профільні лікарі віддалено та виконали відповідні призначення.

Міський голова Андрій Сімонов провів зустріч з партнерами. Обговорили поточний стан справ та перспективні напрямки впровадження нових медичних послуг. Наразі цілком усі витрати на роботу мобільної бригади Червоного Хреста оплачують міжнародні донори. Після закінчення війни, вірогідно, що громадам доведеться здійснювати видатки на ці послуги.

Голова громади подякував Президентові Червоного Хреста України за довіру. Наголосив на успішності роботи пирятинської виїзної бригади. Запевнив у тому, що він як голова громади першочергово опікується питаннями медицини, тому, за  необхідності, міська рада буде готова фінансувати роботу цієї швидкої допомоги. Адже, для жителів сільських територій – це дійсно високоякісний рівень медичних послуг, а здоров’я людей завжди буде найвищим пріоритетом!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua