Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 липня 2023 року 12:26

Міський голова Андрій Сімонов здійснив робочу поїздку у Вікторію

Міський голова Андрій Сімонов здійснив робочу поїздку у Вікторію – одне з найбільших сіл нашої громади, населення якого становить близько 700 осіб.

Під час відвідин села поспілкувався з жителями.

Спільно зі старостою Наталією Пазюк побували у приміщенні сільського Будинку культури. Якісно відремонтована у попередні роки будівля поступово перетворюється у комплексний центр села: наразі у приміщення переміщено сільський ФАП, плануються роботи із облаштування кімнати для пошти, яка наразі працює у режимі пересувного відділення. У найближчій перспективі у частині будівлі розташуються кабінети старостату та поліцейської станції. Також тут функціонує сільська бібліотека, яка є одним з улюблених місць проведення дозвілля місцевих дітлахів, адже тут до їхніх послуг не лише книги, а й комп'ютери та безкоштовний інтернет.

"Зосередження в одному приміщенні всіх важливих для сільського жителя надавачів послуг, як це ми бачимо у Вікторії, - якісний приклад для наслідування і в інших селах. Це зручно для людей і важливо для раціонального використання бюджетних коштів, які витрачаються на утримання приміщень", - відзначив голова громади Андрій Сімонов.

Під час відвідин села було обговорено також питання ремонтів сільських доріг та нанесення дорожньої розмітки, обкошування узбічь, благоустрою.

За результатами поїздки напрацьовано ряд доручень профільним фахівцям з метою вирішення порушених проблем.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua