Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 липня 2023 року 13:20

Зустріч із правоохоронцями

Відбулася робоча зустріч міського голови Андрія Сімонова з представниками правоохоронних органів. Участь у нараді, яка відбулася спільно зі старостами 17-ти старостинських округів нашої громади, взяли зокрема начальник управління Головної інспекції ГУНП Станіслав Поплюйко та керівник Пирятинського відділу поліції Максим Романенко.

Першочергова мета зустрічі – налагодження ефективної співпраці між поліцією, владою та населенням. 

Основним завданням поліції є забезпечення публічного порядку і безпеки кожного окремо взятого громадянина, - підкреслювали правоохоронці.  Успіх цієї роботи напряму залежить від злагодженої роботи поліцейських в тісній взаємодії з владою на місцях та громадою.

У Пирятинській громаді безпекові питання вирішуються на належному рівні, адже територія громади охоплена високоякісною системою зовнішнього відеоспостереження.

"Ми охопили якісною системою відеоспостереження місто та села громади, де дозволила існуюча на той час мережа оптоволоконного інтернету. Система відеоспостереження дуже  допомагає нашим правоохоронцям у розкриті злочинів, а отже допомагає робити нашу громаду безпечнішою, тому будемо працювати над тим, аби у найближчій перспективі охопити якісним відеоспостереженням всю громаду", - відзначив міський голова Андрій Сімонов.

Особливу увагу на зустрічі було акцентовано на проведення профілактичної та роз'яснювальної роботи серед населення. 

Обговорили можливість збільшення кількості поліцейських офіцерів громади, які закріплені за певними населеними пунктами та працюють безпосередньо у селах.

Результатом зустрічі стала домовленість про подальшу тісну співпрацю задля досягнення спільної мети – безпечної громади!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua