Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 липня 2023 року 13:36

Міський голова Андрій Сімонов зустрівся з пирятинськими родинами загиблих захисників України аби обговорити питання облаштування інформаційної стели пам’яті про Героїв, які віддали свої життя, захищаючи державний суверенітет.

«Пам’ять про загиблих - це святе! Ми маємо підійти до цього питання тонко і виважено, аби врахувати усе до дрібниць», - зазначив голова громади.

Це вже не перша нарада, проведена з цією метою. Обговорювалися різні варіанти й пропозиції. Так і сьогодні присутні обмінялися думками.

Міський голова запропонував сучасний та раціональний спосіб – встановити інтерактивну дошку з інформацією про загиблих військових. На її екрані будуть відображатися біографії та фото загиблих воїнів із громади.

«Ми робили запити до спеціалізованих організацій. Приблизна вартість дошки складає близько мільйона гривень, разом із проєктно-кошторисною документацією. Це орієнтовні цифри, залежні від розміру екранного полотна; за результатами тендеру визначиться ціна, - наголосив міський голова. – Питання про спрямування коштів рекомендую винести на розгляд позачергової сесії, яка відбудеться завтра, 5 липня".

Члени родин загиблих військовослужбовців мали можливість порушити питання, які їх турбують, та отримали на них вичерпні відповіді міського голови.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua