Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 грудня 2016 року 18:21

Запрошуємо на роботу спеціалістів!

Якщо Ви хочете аби наше рідне місто Пирятин розвивалося, маєте нові креативні ідеї, фахову освіту та бажання працювати в місцевому самоврядуванні, тоді саме на Вас  розраховує міська громада.

Ви зможете реалізувати себе в міській раді на посаді:

провідного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому міської ради;

головних спеціалістів (2 посади для роботи у старостатах сіл Олександрівка та Калинів міст, освіта юридична) відділу муніципальних послуг та правових питань  виконкому міської ради;

головний спеціаліст з соціальних питань виконкому міської ради;

начальника  та головного спеціаліста відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради.

Умови конкурсу:

начальник відділу: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років;

головний спеціаліст та спеціаліст: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра . Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді головного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Процедура призначення на посади проводиться за конкурсним відбором.

Термін прийняття документів – до 27 січня  2017 року.

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру оплати та умов праці можна одержати за телефоном   3-10-53.

За довідками звертатись за адресою: міська рада, відділ муніципальних послуг та правових питань виконкому міської ради,  вул. Соборна, 21,             м.Пирятин.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua