Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2023 року 13:11

Напрацьовуємо систему поводження із відходами

Відбулася робоча зустріч керівництва чотирьох громад – учасниць Договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного   комунального підприємства "Екосерівіс-2022". У нараді також взяли участь експерти проєкту міжнародної технічної допомоги „Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”, що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), Тарас Журавель та Максим Барінов.
Обговорили результати спільної роботи щодо розвитку системи управління відходами  – від моменту підписання договору у листопаді минулого року дотепер. Також учасники зустрічі проаналізували та затвердили план подальших дій в рамках співробітництва на перспективу найближчих двох років.  
В ході зустрічі міський голова Андрій Сімонов розповів про роботу виконкому над системою удосконалення та розробкою механізмів стимулювання громадян до цивілізованого поводження зі сміттям. Кожен житель громади має усвідомлювати свою відповідальність за утворені відходи!
Андрій Сімонов наголосив на тому, що Пирятинська громада й надалі неухильно дотримуватиметься зобов'язань в рамках договору про співробітництво у сфері поводження з відходами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua