Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2023 року 07:23

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 
Обговорили питання утримання та стану готовності захисних споруд цивільного захисту на території Пирятинської міської територіальної громади. Було відзначено, що школами проведено значний обсяг робіт з упорядкування укриттів у закладах освіти: з 16 ПРУ 14 – готові, 2 – обмежено готові. 
Детально обговорили стан укриттів, розташованих у підвалах багатоквартирних будинків. Міський голова Андрій Сімонов дав доручення відповідальним фахівцям виконкому спільно з працівниками КП "Каштан" у найближчі дні перевірити укриття, визначитися з необхідним обсягом робіт, аби привести їх до належного санітарного стану. Фінансування робіт буде здійснено за кошти бюджету громади, виконуватимуть їх робітники "Каштану" за участі жителів багатоповерхівок. Після проведення всіх робіт укриття по договорах відповідального зберігання будуть передані балансоутримувачам будинків. 
Під час комісії торкнулися питання роботи закладів громадського харчування в умовах воєнного стану. Міський голова Андрій Сімонов наголосив, що міська рада прийняла відповідні рішення обмежувального характеру. Фахівцями виконавчого комітету всі розпорядження доведено до власників закладів громадського харчування та дозвілля. У разі виявлення порушень під час перебування у таких закладах пирятинцям слід звертатися до правоохоронних органів - саме поліція слідкує за дотриманням громадського порядку в наших населених пунктах. 
 
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua