Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 червня 2023 року 14:11

Працювали сесія та виконком

У міській раді сьогодні день роботи колегіальних органів: відбулися чергові засідання виконавчого комітету та сесії міської ради.

Першим питанням порядку денного сесії було присвоєння звання "Почесний громадянин Пирятинської міської територіальної громади".

Також Пирятинська міська рада сьогодні отримала відзнаки, передані з Офісу Президента України. Тож, міський голова Андрій Сімонов вручив відзнаки Президента України "За оборону України"

Світлані Німець, керівнику пирятинського волонтерського центру,

Олександру Ящику, директору ТОВ "Леляківське",

Анатолію Максиму, приватному підприємцю.

Міського голову Андрія Сімонова відзначено Подякою 10-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ за допомогу у боротьбі за незалежність  та плідне співробітництво, спрямоване на процвітання держави.

Значна частина питань перед винесенням на сесію розглядається та отримує погодження виконавчого комітету. Зокрема, таким чином було внесено зміни до ряду діючих програм безпекового характеру, комунального спрямування та благоустрою, галузей освіти, фізичної культури і спорту. Більшість змін проведені в межах виділеного фінансування – з метою ефективного використання бюджетних коштів вони перерозподілені між заходами.

Прийнято рішення сесії щодо реорганізації Повстинської школи, яка з нового навчального року функціонуватиме як філія міського ліцею №4.

Одноголосно підтримано депутатами звернення до Президента, Кабінету Міністрів, Верховної ради України щодо недопущення прийняття законопроекту щодо внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану.

Традиційно сесією прийнято ряд рішень з земельних питань.

Під час засідання виконавчого комітету заслухано та прийнято до відома інформацію про виконання КП "Каштан" та КП "Пирятинський ЦПМСД" фінансових планів у першому кварталі поточного року.

Прийнято рішення щодо постановки внутрішньо переміщеної особи на квартирний облік при виконавчому комітеті міськради, продовжено терміни надання житла з фонду для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua