Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 червня 2023 року 13:02

Стартувала підготовка до чергової сесії міської ради

У понеділок традиційно працювали дві профільні комісії - з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності, а також -  з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. 

В ході роботи обох засідань депутати розглянули та схвалили проєкт рішення про присвоєння звання „Почесний громадянин Пирятинської міської територіальної громади“. Документ розроблено на підставі депутатського звернення депутата Пирятинської міської ради Віталія Ящика, який ініціював присвоїти звання Почесного громадянина Пирятинської громади Герою України Олександрові Оксанченку. До рішення додано імена загиблих жителів громади, які загинули, захищаючи державний суверенітет України, у травні-червні цього року.

Погоджено внесення зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку громадської організації „Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство „Колос“ та  виділення коштів у сумі 18,5 тисяч гривень на придбання футбольної форми. Загальний обсяг фінансування Програми після внесення змін складе 2 064 540,00 грн.

До програми „Опікуємося освітою“ пропонується включення фінансування у сумі 200 тисяч гривень на розробку детального плану будівництва укриття в селі Велика Круча. Крім того, передбачено додаткове виділення з бюджету громади 3-х мільйонів гривень з метою входження у проєкт співфінансування з обласним бюджетом, з розрахунку 50/50, для придбання двох шкільних автобусів.

Схвалено та направлено на розгляд сесії міської ради проєкт рішення про приєднання Повстинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів до Пирятинського ліцею № 4 та створення Повстинської філії Пирятинського ліцею № 4.

Також погоджено внесення змін до календарного плану розробки та публічного обговорення проєкту Статуту Пирятинської міської територіальної громади, що передбачає громадські обговорення: прийом пропозицій та зауважень від громадськості; далі – винесення на розгляд постійними комісіями напрацьованого проєкту Статуту та затвердження його на сесії Пирятинської міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua