Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 червня 2023 року 17:29

Міський голова Андрій Сімонов провів робочу зустріч з Народним депутатом України Олексієм Устенком

Сьогодні  міський голова Андрій Сімонов провів робочу зустріч з  Народним депутатом  України Олексієм Устенком. Слід відзначити, що нардеп не стоїть осторонь та активно опікується проблемними питаннями Пирятинської  громади.

Відвідали кілька об’єктів укриття, зокрема у Пирятинському ліцеї та багатоповерховій забудові. Голова громади розповів про необхідність термінового будівництва укриття у Великокручанській школі, де вартість будівельних робіт сягає близько 5 мільйонів гривень.

Обговорили ряд нагальних питань, які потребують термінового вирішення. Міський голова просив Олексія Устенка сприяти дофінансуванню з державного бюджету ремонту автошляху Р-67 регіонального значення (напрямок Пирятин-Прилуки), вартість робіт становить близько 4 мільйонів гривень.

Також відвідали комунальне підприємство «Пирятинський міський водоканал». Начальник підприємства Олександр Курочка скаржився на проблему з отриманням дозволу на спецводокористування у Держводагенстві  у відповідності до нового порядку та змін у Водному кодексі. Така проблема наразі існує майже у кожній громаді, адже дозволи повинні отримувати усі первинні водокористувачі. Тому просили народного депутата допомогти вирішити також це питання.

Спільними зусиллями завджи вдається зробити більше!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua