Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2023 року 17:04

«Шкільне соціальне підприємництво»

Сьогодні п’ятеро учнів закладів загальної середньої освіти Пирятинської громади отримали сертифікати про успішне завершення тренінгового курсу для старшокласників «Шкільне соціальне підприємництво». Його метою було сформувати у школярів знання щодо створення та ведення власної справи, розвинути практичні навички вирішення проблем, з якими зустрічаються підприємці під час  розвитку бізнесу.

Привітали присутніх із вдалим завершенням навчання заступник міського голови Тамара Коваленко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради Людмила Зібніцька. Відзначили, що це чудова нагода ще у шкільному віці отримати знання та навички ведення бізнесу. Це дасть змогу молоді започаткувати власну справу і тим самим розвивати економіку громади та країни. Також побажали впевнено йти до мети, досягати цілей та довгоочікуваної Перемоги  України.

Найактивніші учасники тренінгового курсу для старшокласників отримали худі. По завершенню учасники заходу завітали до  інноваційного коворкінгу. А також мали змогу взяти участь у майстер-класі кулінарного коворкінгу та відвідати арт–швейний.

Курс соціального підприємництва пройшли й активні та цілеспрямовані педагоги. Навчання провели представники ГО «Інститут громадського суспільства» у межах проєкту співпраці громади з ЄС «Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання».

Варто зазначити, що учні 8-10 класів Пирятинської громади вже зараз мають можливість зареєструватися на літній курс-2023, заповнивши форму: https://forms.gle/CjKG8SMtg7xDf19r7

На курсі ви дізнаєтесь: хто такий підприємець, де взяти ідеї для власної справи, як розрахувати вартість товару чи послуги, як прорекламувати власний товар, як написати успішний бізнес-план і розпочати власну справу.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua