Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2023 року 12:06

День захисту дітей

Дитяча посмішка, малюнок, щире слово – це те, що гріє душу наших захисників і захисниць, те, заради чого військові щосекунди боронять нашу країну від російської навали. Аби наші діти хоч на мить поринули у безтурботне дитинство, сьогодні, в День захисту дітей, біля Культурно-громадського центру були організовані розваги та ігри.

Хлопчики й дівчатка малювали, тренувалися влучно кидати кульки, складали карту України, рибалили, стрибали, танцювали і щиро посміхалися. Поряд з цим учні та викладачі Школи мистецтв додавали святкового настрою своїми виступами.

«Впродовж воєнного періоду наша школа продовжує проводити уроки для дітей, щоб підтримати, відволікти в цей важкий час та прищепити любов до вічного і прекрасного – до мистецтва. Завдяки професіоналізму педагогів наші учні призери та переможці різних конкурсів», - відзначив у своєму виступі директор Школи мистецтв Володимир Луценко.

Учасників обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів та фестивалів нагородили дипломами та подяками. Також відзнаки отримали й викладачі.

Під час заходу збирали кошти для Збройних Сил України. За донат можна було зробити аквагрим чи придбати картину, написану дитячою рукою. Разом до Перемоги!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua