Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 лютого 2023 року 17:20

Підведено підсумки реалізації проєкту благодійного фонду "Слов’янське серце"

Круглий стіл, присвячений підбиттю підсумків реалізації проєкту благодійного фонду "Слов'янське серце", зібрав усіх, хто надавав згоду і брав особисту відповідальність, хто працював у Пирятинській громаді, надаючи психологічну підтримку дітям, підвищував батьківський потенціал дорослих, супроводжував дітей та їх батьків, допомогаючи подолати складні життєві обставини.

Під час роботи Пирятинського дитячого простору 5700 хлопчиків та дівчат було охоплено різними видами активностей. 166 учасників та учасниць завершили курс за програмою «Позитивне батьківство» і отримали подарунки для всієї родини. Та головне, що проєкт буде мати продовження і діти не залишаться без свого улюбленого дитячого простору!

Міський голова Андрій Сімонов, запевнив присутніх, що життєздатність та життєстійкість цього проєкту буде забезпечено. "Простір, дружній до дітей буде інтегровано в рамках міської цільової програми. Досвід і знання, набуті спеціалістами проєкту, мешканцями Пирятинської громади, будуть і надалі зберігатися, підтримуватися й поширюватися в інших закладах, установах, в місті й селах громади», - наголосив міський голова.

Захід проведено у рамках реалізації проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення основних потреб та потреб захисту постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні» в партнерстві з Save the Children in Ukraine Save the Children при фінансуванні Генерального Директорату Європейської Комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO).

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua