Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2016 року 11:38

Будується громадська вбиральня

Питання громадської вбиральні в місті є актуальним вже протягом значного проміжку часу. І  шляхи його вирішення виконком міської ради намагався віднайти із самого початку загострення цієї проблеми.

Так, для вибору місця розміщення туалету в місті розглядалося декілька варіантів, але найімовірнішим та найбільш реальним до виконання із них стало відновлення вбиральні за готелем „Пирятин“. Та вже згодом в допомозі по вирішенню питання громадської вбиральні відгукнувся один із забудовників міста, який разом із будівництвом торгівельного приміщення, запропонував спорудити на орендованій ним земельній ділянці і туалет (вхід в який передбачено з двору міської ради).

Варіанти планування вбиральні, які допомагав розробляти відділ будівництва та архітектури, передбачають одночасне відвідування п’ятьма людьми, що стане актуальним при проведенні в місті масових заходів та свят. Крім цього передбачена доступність для осіб з обмеженими можливостями та постійне обслуговування санвузла черговим персоналом.

На разі вже проводяться роботи по влаштуванню даху вбиральні та утепленню стін, встановлені вікна, двері, внутрішні перегородки та проведені земляні роботи по прокладанню лінії водопостачання та водовідведення із подальшим підключенням до централізованої мережі.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua