Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 лютого 2023 року 17:27

Обрано голову МО "ВФСТ "Колос"

15 лютого відбулась звітно-виборча конференція місцевого осередку ГО «ВФСТ «Колос».

На зібранні були присутні 27 членів товариства, які заслухали звіт голови місцевого осередку Сергія Плетіня про роботу на території Пирятинської громади.

Сергій Плетінь відзначив, що робота товариства направлена на розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту, зокрема й серед молоді. Пирятинські спортсмени брали активну участь в змаганнях різних рівнів. Доросла футбольна команда неодноразово ставала чемпіоном всеукраїнських та обласних змагань з футболу. А 2019 року ФК «Пирятин-Полтавщина» взяла участь в 4-х Європейських іграх майстрів в м.Турін, Італія, та посіла перше місце з футболу серед ветеранів 45 років +.

Постійно проводяться чемпіонати громади з футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів, доміно. Вдало відбувалися спартакіади з зимових та літніх видів спорту серед чоловіків та жінок на краще спортивне село громади. 2022-го року започатковано змагання з літніх видів спорту на воді, які проходили у Куріньці та Великій Кручі. Взимку на міській ковзанці проходить чемпіонат громади з хокею. Варто відзначити, що у спортивних змаганнях беруть участь не лише жителі міста, а й сіл громади, де активно працюють спортивні інструктори.

Сергій Плетінь подякував усім, хто підтримує спорт та фізичну культуру. Зокрема - міському голові Андрію Сімонову, навчальним закладам, своїй команді та спортсменам громади.

Члени міського осередку заслухали звіт голови та визнали роботу задовільною й одноголосно обрали на наступні 5 років очільником МО «ВФСТ «Колос» Сергія Плетіня.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua