Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 лютого 2023 року 13:50

Пирятинська громада отримала гуманітарну допомогу на суму понад 2 мільйона гривень

Сьогодні Пирятинська громада вчергове отримала значний обсяг гуманітарної допомоги від наших партнерів, котрі вже неодноразово за час повномасштабної війни надавали підтримку лікувальним закладам та будинкам-інтернатам, розташованим на території громади.

Цього разу Міжнародний благодійний Фонд АІСМ Франція–Україна, президентом та засновником якого є Крістіан Каррер, передав для трьох Пунктів незламності, розгорнутих у освітніх закладах міста, а також для потреб первинної галузі охорони здоров'я генератори. Окрім цього Пирятинській лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги надано медикаменти. Також передано дитяче харчування та підгузки, які будуть розподілені між родинами, що знаходяться в складних життєвих обставинах.

Для Пунктів незламності також передали конвектори, лампи, що працюють від сонячних акумуляторів, ковдри та аптечки для надання першої медичної допомоги, Пирятинському центру надання соціальних послуг надали продовольчі набори та засоби гігієни для найменш соціально захищених родин.

Загальна вартість отриманої сьогодні допомоги становить 2,036 мільйона гривень.

"Дуже вдячний благодійному фонду АІСМ Франція–Україна, який вчергове передає нашій громаді значний обсяг гуманітарної допомоги для людей, котрим у ці складні дні війни найважче, - відзначає міський голова Андрій Сімонов. – Щиро дякую небайдужим людям, які роблять наш світ добрішим!"

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua