Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 грудня 2016 року 23:11

„Верховенство права в діяльності органів місцевого самоврядування в Україні“

Саме під такою назвою сьогодні розпочався дводенний навчальний семінар-тренінг з принципів верховенства права для представників Пирятинської громади. Метою навчальної програми є підвищення рівня знань учасників семінару, їх професійного розуміння поняття та принципів верховенства права як засад ефективного публічного адміністрування („належного урядування“), спрямованого на захист прав людини і демократії, на рівні місцевого самоврядування. До участі в тренінгу були запрошені не тільки працівники апарату виконавчого комітету, а й громадських організацій, ЗМІ, представники депутатського корпусу та члени виконавчого комітету.

Досвідчені тренери Володимир Венгер, зав. секретаріату Комітету з питань правової політики та правосуддя ВРУ, кандидати юридичних наук: Денис Азаров, декан факультету правничих наук, та Олексій Цельєв, старший викладач Національного університету „Києво-Могилянська Академія“, для розкриття тематики та глибшого розуміння складових принципів верховенства права використали різні методи роботи: і міні-лекції, і загальні дискусії, і практичні завдання.  Одним із завдань тренерів було сприяння посиленню мотивації посадових осіб щодо дотримання принципів верховенства права у своїй діяльності.  

Підсумки першого навчального дня підвела Ольга Лучка, представник Академії Фольке Бернадотта. 

Варто зазначити, що це вже другий захід, який проводиться в Пирятині в рамках шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. Цей Проект реалізується Академією Фольке Бернадотта в партнерстві з Асоціацією малих міст України, Києво-Могилянською академією, соціологічною агенцією ФАМА за фінансування Шведського агентства з міжнародного розвитку Sida.

Більше фото можна переглянути у розділі ФОТОСВІТЛИНИ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua