Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 лютого 2023 року 11:17

Формується Гвардія наступу!

В Україні формується Гвардія наступу. Ці штурмові бригади, які формує Міністерство внутрішніх справ України, будуть дуже важливими під час контрнаступальних операцій ЗСУ!

Усі, хто прагне якомога швидше звільнити Україну від російських загарбників, звільнити наші території і наших людей, можуть стати частиною нових підрозділів: Національна гвардія України запрошує у "Буревій", "Червону калину", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан" та "Азов"; Державна прикордонна служба набирає добровольців у бригаду "Сталевий кордон"; Національна поліція – у штурмову бригаду під назвою "Лють".

Бажаючі вступити до Гвардії наступу з числа жителів нашої громади можуть подати відповідну анкету у Пирятинському ЦНАПі, або ж на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, що комплектуються. Наступним етапом після подачі анкети стане проведення співбесіди та проходження психологічного та фізичного тестів. Після успішного проходження особа зараховується в ту бригаду, яку обрала.

Воїнів не направлятимуть одразу на фронт. Спочатку вони мають пройти кількамісячну інтенсивну підготовку з бойовим злагодженням нових підрозділів. Лише після цього вони зможуть взяти активну участь у операціях зі звільнення територій.

Усі, хто вступає на службу у ці новостворені бригади, матимуть такі самі пільги і гарантії, як і у ЗСУ. Заробітна плата теж буде фактично на рівні ЗСУ.

Головним критерієм для бажаючих вступити до лав Гвардії наступу є мотивація та бажання стати частиною команди, яка крок за кроком звільнятиме нашу землю!

Шановні жителі громади, долучайтеся до лав Гвардії наступу! Станьте частиною великого колективу українських захисників!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua