Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 січня 2023 року 15:13

З 1 лютого багатоповерхівки обслуговуватиме "Комфортна домівка"

Нагадуємо! З 1 лютого 38 багатоквартирних будинків, які самостійно не обрали форми управління, на умовах публічного договору переходять в обслуговування управляючою компанією "Комфортна домівка".

Наразі на кожному під’їзді такого будинку розміщене оголошення зі структурою тарифу. Також зазначено номер телефону 099-429-60-09, який з 1 лютого працюватиме за принципом цілодобової гарячої лінії для звернень у разі аварійної ситуації; зараз за цим номером телефону у робочий час можна отримати консультацію з усіх питань щодо роботи управляючої компанії тощо.

Управитель бере на себе зобов’язання надавати споживачам увесь необхідний перелік послуг, який передбачено чинним законодавством, зокрема:
- прибирання прибудинкових територій, в тому числі й звільнення від снігу та посипання протиожеледичними сумішами;
- прибирання приміщень загального користування;
- технічне обслуговування внутрішньо будинкових систем;
- технічне обслуговування ліфтів;

- обслуговування димових та вентиляційних каналів;

- поточний ремонт спільного майна;

Управитель щомісяця надсилатиме споживачам квитанції для оплати за послуги.

Тарифи розроблені окремо по кожному будинку, з урахуванням технічних характеристик будівель, наявних мереж тощо, та складають від 7,00 до 8,10 гривні за 1 м2 квартирної площі. Наразі договір з управляючою компанією укладено на 1 рік. По закінченню цього терміну він або буде пролонгований, або ж у споживачів буде можливість відмовитися від частини послуг, які буде виведено зі структури тарифу, та розраховано в бік зменшення.  

Наголошуємо – наразі немає необхідності звертатися до управляючої компанії для укладання договорів!

Звертаємо увагу! Жителі багатоквартирних будинків і на цьому етапі можуть відмовитися від послуг управляючої компанії, створивши у власному будинку ОСББ або ж, перейшовши на самоуправління!

Відповідно до вимог законів України: „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“, „Про житлово-комунальні послуги“ та наказу Мінрегіону від 13.06.2016 №150 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку“ у разі, якщо співвласники будинку, в якому не створено ОСББ, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, органи місцевого самоврядування проводять конкурс та призначають управителя.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua