Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 січня 2023 року 16:02

Відбувся Чемпіонат Пирятинської громади з волейболу та настільного тенісу

Сьогоднійшній день видався багатим на спортивні події. У спортивному залі Пирятинського ліцею пройшов Чемпіонат Пирятинської громади з волейболу. Участь взяли 6 команд: з Калинового Мосту, Теплівки, Куріньки, Малютинець та дві з Пирятина.

За третє й четверте місце змагалися команди Теплівки та «Ветеран» (Пирятин). За результатами гри бронзу здобули волейболісти «Ветерану».

У фінальній грі зустрілися команди Пирятина та Калинового Мосту. Події на майданчику протягом двох партій до останньої секунди тримали спорстменів та вболівальників у напрузі. Волейболісти обох команд йшли пліч-о-пліч. Та команда «Пирятин» змогла вибороти собі перемогу. Друге місце Чемпіонату відповідно отримали волейболісти Калинового Мосту.

«Щиро вітаю переможців та призерів. Відрадно, що навіть в складні часи пирятинці збираються на спортивних майданчиках, демонструючи незламність та волю до перемоги», - відзначив міський голова Андрій Сімонов та вручив грамоти й кубки. Також нагородив кращого гравця Чемпіонату Пирятинської громади з волейболу Георгія Федорова.????

Поряд з Чемпіонатом з волейболу у сусідньому спортивному залі відбулися змагання з настільного тенісу. За перемогу боролися жінки та чоловіки. Загалом було понад 20 учасників з Великої Кручі, Вікторії, Давидівки, Кейбалівки, Куріньки, Теплівки, Нових Мартиновичів та Пирятина.

Першими грали жінки. За результатами визначено переможницю та призерів:

1 місце у Дарини Самойленко з Давидівки,

2 місце у Валерії Ткаченко з Вікторії,

3 місце у Тетяни Хоменко з Вікторії.

Серед чоловіків також визначено переможця та призерів:

1 місце здобув Валерій Маляренко з Пирятина,

2 місце - Юрій Котяш з Великої Кручі,

3 місце - Олександр Лимар з Теплівки.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua