Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 січня 2023 року 15:43

З 1 лютого обслуговування тридцяти восьми багатоквартирних будинків у Пирятині здійснюватиме управляюча компанія "Комфортна домівка"

 Відповідно до вимог законів України: „Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку“, „Про житлово-комунальні послуги“ та наказу Мінрегіону від 13.06.2016 №150 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку“ у разі, якщо співвласники будинку, в якому не створено ОСББ, не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком, органи місцевого самоврядування проводять конкурс та призначають управителя.

Після проведеного конкурсу та визначення переможця, з 1 лютого цього року обслуговування тридцяти восьми багатоквартирних будинків у Пирятині здійснюватиме управляюча компанія ТОВ "Комфортна домівка". Підприємство, яке наприкінці минулого року було визнано переможцем конкурсу, має успішний досвід роботи у обслуговуванні житлового фонду у Прилуках. 

Вже підписано договори про надання послуг багатоквартирним будинкам, які не визначилися з формою управління. 
Підприємство надаватиме споживачам увесь необхідний перелік послуг, який передбачено чинним законодавством, зокрема:

прибирання прибудинкових територій, в тому числі і звільнення від снігу та посипання протиожеледечними сумішами;

прибирання приміщень загального користування;

технічне обслуговування внутрішньо будинкових систем;

технічне обслуговування ліфтів; обслуговування димових та вентиляційних каналів;

поточний ремонт спільного майна;

освітлення місць загального користування тощо.


Тарифи розроблені окремо по кожному будинку, з урахуванням технічних характеристик будівель, наявних мереж тощо, та становитиме від 7,00 до 8,10 гривень за 1 м2 квартирної площі.

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Андрія Сімонова з директором підприємства Богданом Ніязовим, за участі керівництва КП "Каштан". В ході спілкування обговорили першочергові кроки нового надавача послуг на теренах нашого міста. Богдан Ніязов розповів про те, що до початку офіційного старту роботи підприємства (до 1 лютого) з жителями багатоповерхівок, в яких вони працюватимуть, буде проведено детальну інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо тарифів на послуги, які будуть оприлюднені на інформаційних стендах на під'їздах, доведено контакти працівників, які надаватимуть індивідуальні роз'яснення тощо. 


"Дуже добре, що завершилася довготривала процедура з визначення управителя і підприємство розпочне роботу в нашому місті, - відзначив міський голова Андрій Сімонов. – Роботи багато і вона складна, але, маючи позитивний досвід, я впевнений, що підприємство впорається. Ми зі свого боку готові до діалогу та підтримки, адже зацікавлені в тому аби жителі міста отримували якісні послуги!"

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua