Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 грудня 2016 року 14:46

Пирятинщина вшанувала військовослужбовців та волонтерів

З нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера у районному будинку культури 5 грудня відбулися урочистості і святковий концерт. Військовослужбовців Збройних Сил України, учасників антитерористичної операції на Сході України, активістів волонтерського руху привітали та нагородили грамотами голова Пирятинської районної державної адміністрації Олег Куча, голова районної ради Сергій Пазюк та секретар міської ради Тетяна Чайка.

Грамотами Пирятинської міської ради за вагомий особистий внесок в захист державного суверенітету та територіальної цілісності України нагороджені учасники антитерористичної операції Олександр Гриценко та  Олег Солонський, депутат міської ради; за високий професіоналізм, сумлінну та бездоганну службу в ім’я народу України та з нагоди Дня Збройних Сил України відзначені заступник військового комісара з територіальної оборони Пирятинського районного військового комісаріату Анатолій Грінченко та начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Пирятинського райвійськкомату Леонід Скочко; за надану допомогу захисникам України, щедрість душі відзначена активна учасниця волонтерського руху, депутат міської ради Раїса Андрейщук.

Районний військовий комісар  Олександр Грицун нагородив військовослужбовців відзнаками „Учасник АТО“. Організатори волонтерського руху Світлана Німець та Валентина Крагель відзначили найактивніших волонтерів Пирятинщини.

Учасники художньої самодіяльності подарували присутнім святкову концертну програму.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua