Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 грудня 2022 року 07:50

Тренінг для домогосподарств, які отримали теплиці

Тренінгом для домогосподарств, які отримали теплиці в рамках проєкту ЄС, розпочато серію навчально-практичних заходів для учасників проєкту в сфері розвитку мікротепличних господарств Пирятинської громади.

Відкрив захід заступник міського голови, координатор проєкту Михайло Мельниченко, який у вітальному слові наголосив на важливості таких навчань, адже мікротеплічний бізнес може стати успішним за умови наявності необхідних для цього знань та напрацювання досвіду. 

Навчання для представників домогосподарств проводили Василь Дутка, радник з агрономічних питань Полтавської обласної сільськогосподарської дорадчої служби, та Василь Павлишинець,  радник з економічних, юридичних питань ВГО „Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України”. В тренінгу взяли участь 15 користувачів теплиць: частина взяла участь в очному навчанні, частина - під'єдналася он-лайн.

Всі учасники високо оцінили результати тренінгу, подякували організаторам і експертам за отримані знання в сфері вирощування та реалізації  тепличної продукції. Наскрізною темою тренінгу проходила актуальна тематика органічної продукції, були надані рекомендації щодо використання  високо ефективних сортів овочів та технології їх вирощування, наведені приклади об'єднання дрібних господарств з метою формування закупівельних обсягів продукції. Також експерти відповіли на індивідуальні запитання учасників.

Проект ЄС „Розбудова ланцюжків доданої вартості у молочному та ягідному кластерах Пирятинської громади для розширення економічних можливостей молоді і сільських жителів та еко-орієнтованого зростання“ реалізується Пирятинською міською радою та КП "Агенція розвитку Пирятинської громади" за фінансової підтримки Європейського Союзу (Грантова угода ENI/2021/430-302 від 20 грудня 2021р. із змінами).  

 #local_greenrowth #Pyriatyn #berry_clusters #economic_empowerment #Pyriatyn_community #dairy_clusters #empowerment #EUPyriatyn #Pyriatyn #greenGrowth #Pyriatyn #valueChains #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua