Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2016 року 08:45

Всеукраїнський урок місцевого самоврядування

6 грудня 2016 року в переддень відзначення Дня місцевого самоврядування, близько 90 старшокласників шкіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади стали учасниками Всеукраїнського уроку місцевого самоврядування, який проходив за участі 237 навчальних закладів України.

У заході взяли участь Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, Голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко, виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик. 

Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду представили міський голова Олексій Рябоконь, начальник відділу освіти міської ради Наталія Шерзой, провідний спеціаліст відділу освіти Аліна Смешнова, керівники навчальних закладів, відповідальні за виховну роботу у школах та учнівський актив.

Метою заходу було зміцнення іміджу місцевого самоврядування, поширення ідей децентралізації та підвищення політичної грамотності учнів. Представники шкіл змогли поставити запитання до Сергія Власенка у режимі онлайн та до міського голови Олексія Рябоконя, який щиро ділився власним досвідом з учнями, враховував психологічні особливості підліткового віку під час відповідей на поставлені запитання. Захід пройшов у теплій, невимушеній атмосфері і справив позитивні враження на кожного присутнього.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua