Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 грудня 2022 року 14:34

Бюджет громади на 2023 рік прийнято!

Прийняття бюджету на 2023 рік, затвердження Плану соціально-економічного розвитку громади та ряду цільових програм на наступний рік, - такі основні підсумки чергових засідань колегіальних органів міської ради: виконавчого комітету та сесії.

Бюджет громади затверджено в розмірі 323 186 680 гривень. Левова його частка припадає на захищені статті видатків: оплату праці та нарахування на неї працівникам галузей освіти, культури, державного управління, соціального захисту та соціального забезпечення, житлово-комунального господарства та на енергоносії. В тіло бюджету закладено і бюджет розвитку, 10 мільйонів з якого - на співфінансування реконструкції Пирятинського ліцею. "Наша громада увійшла в число одинадцяти проєктів, які в наступному році планується реалізувати в області в межах Програми з відновлення України, - відзначив міський голова Андрій Сімонов. – Вартість повної реконструкцію Пирятинського ліцею становитиме близько 100 мільйонів гривень, з них з держбюджету буде виділено 80 мільйонів, решту будемо забезпечувати ми, можливо шукатимемо інші джерела співфінаннсування, окрім бюджету нашої громади".

Під час роботи сесії та виконавчого комітету було розглянуло та затверджено двадцять одну програму на наступний рік на загальну суму 52 971738 гривень. Фінансування закладено в мінімально необхідному розмірі, в більшості програм – на рівні видатків 2022 року.

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про продовження термінів дії тарифів на послуги КП "Березоворудське-2016" та КП "Вікторійське джерело", затверджено план роботи виконавчого комітету на 2023 рік, прийнято рішення про взяття громадян на квартирний облік, виплату матеріальної допомоги на поховання військовослужбовця.

Рішенням сесії на 5 років продовжено контракт з директором КП "Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради" Олександром Гаркавенком.

Під час роботи сесії було розглянуто та затверджено план роботи Пирятинської міської ради восьмого скликання на 2023 рік, низку питань з урегулювання земельних відносин, затверджено структуру на загальну чисельність виконавчих органів міськради.

Міський голова Андрій Сімонов подякував депутатам, членам виконкому, працівникам Пирятинської міської ради за високий професіоналізм та підтримку його курсу діяльності. Відзначив, що без цієї злагодженої та консолідованої роботи не вдалося б досягти таких хороших результатів, визнаних і на рівні області, і на рівні держави. Попри обмеження, пов'язані з воєнними викликами, Пирятинська громада монолітно стало розвивається. Голова громади побажав усім стійкого й незламного духу для такої ж наполегливої праці задля розвитку громади та якнайшвидшої Перемоги!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua