Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 грудня 2022 року 14:20

Калейдоскоп спортивних новин

11 грудня на  спортивному  майданчику  Пирятинського ліцею  відбувся  турнір пам’яті футболіста  Василя  Дєдова. На футбольному майданчику зустрічалися  друзі  покійного пирятинського футболіста Василя  Дєдова  - «Нафтовик» (Пирятина)  та «Локомотив» (Гребінка) 50+. Перемогу з рахунком  5:3 здобули  пирятинці.

 

11 грудня  у Пирятині  відбувся сьомий  відкритий чемпіонат області з шахів пам’яті  нашої видатної землячки, кандидата у майстри спорту, неодноразового  призера обласних  та всеукраїнських змагань з шахів Надії Шамфарової. У чемпіонаті  взяли  участь 22 шахісти  з трьох  областей України. Багато  учасників  змагань  особисто знали Надію Савеліївну, зустрічалися з нею за ігровими  партіями, згадували її під час змагань як справжнього професіонала та хорошу людину.

У змаганнях  взяли  участь  три покоління спортсменів. Найкращий  результат серед  юнаків продемонстрував  Вадим Шестаков з Пирятина. Перемогу серед дорослих святкував представник м. Березань Київської області Вадим Шаповал. Серед ветеранів найсильнішим виявився Олександр Гаврик з Лазірок.

Учасники заходу  висловлювали щирі слова вдячності сестрі Надії Савеліївни, Валентині Димовій, яка була одним із ініціаторів проведення цього турніру. Кожен з них отримав пам’ятні сувеніри від Валентини Димової.

 

11 грудня в Миргороді відбулися зональні змагання на кубок Полтавської області  з волейболу серед чоловіків, організовані ТОГО «ВФСТ «Колос». З шести команд-учасників змагань пирятинці  посіли третє місце.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua