Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2022 року 13:02

Працювали сесія та виконком

Сьогодні відбулися позачергові засідання виконавчого комітету та сесії міської ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова Андрій Сімонов привітав загал із Днем місцевого самоврядування та вручив відзнаки з нагоди свята. Заступників міського голови Михайла Мельниченка та Тамару Коваленко нагороджено подяками обласної ради; Почесні грамоти міської ради вручено депутатам Віталію Ящику та Олегу Тристану; члени виконавчого комітету Віктор Гаркуша та староста Вікторійського старостинського округу Наталія Пазюк отримали грамоти Пирятинської міської ради.

Рішенням виконавчого комітету затверджено результати конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку на території Пирятинської міської ради. Управителем багатоповерхівок,  співвласники яких не прийняли рішення про форму управління своїми будинками, стало ТОВ „Комфортна домівка“. "Компанія має досвід роботи у цій сфері. На розгляд конкурсної комісії було подано відповідний пакет документів, де відображено надання всіх передбачених законом у цій сфері послуг", - відзначив під час обговорення питання міський голова Андрій Сімонов.

Розглянуті та підтримані зміни до програм. Зокрема, з бюджету громади виділено кошти на придбання двох печей тривалого горіння (болер`янів) для комунальних підприємств. Програму підтримки КП "Готель "Пирятин", який від початку повномасштабного вторгнення приймає тимчасово переміщених осіб,  дофінансовано на 200 тисяч гривень: на придбання болер`яна та оплату комунальних послуг.  

Ці та інші зміни до програм відображені в змінах до показників бюджету громади на поточний рік.

Також депутатами одноголосно підтримано депутатський запит Олега Тристана до голови ОВА Дмитра Луніна щодо впорядкування відключення електроенергії на території громади.

Виконком затвердив ряд рішень щодо надання матеріальної допомоги на поховання жителів громади, зокрема і загиблих військовослужбовців Володимира Охріменка та Івана Вовченка.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua