Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 грудня 2022 року 06:15

7 грудня - День місцевого самоврядування.

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати, члени виконавчого комітету, голови квартальних комітетів, колеги!

7 грудня - День місцевого самоврядування. Прийміть щирі вітання з нагоди цього свята!

На жаль, нам з вами доводиться жити і працювати в надзвичайно складних умовах повномасштабної війни в державі. На органи місцевого самоврядування покладена величезна відповідальність за соціально-економічний стан громади, за безпеку та благополуччя жителів, за створення належних умов для життя в місті та селах.  Цьогоріч ми зіткнулися з безпрецедентними викликами в роботі. Та, не зважаючи на це, кожен з вас на ввіреній ділянці роботи працює сумлінно та з віддачею.

Я вдячний всім, хто в ці страшні часи допомагає армії в тилу, вдячний колегам, які зі зброєю в руках боронять свободу і незалежність нашої держави на фронті!  

Бажаю всім нам насамперед Перемоги! Бажаю жити і працювати у мирній процвітаючій європейській Україні! Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку нашої громади на засадах цивілізованості, взаємоповаги та єдності!

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua