Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2022 року 13:02

Пирятинщина попрощалася з Володимиром Охріменком та Іваном Вовченком

Сьогодні Пирятинщина попрощалася з двома своїми Героями-захисниками Володимиром Охріменком та Іваном Вовченком.  Чоловіки проходили службу в одній військовій частині та загинули разом 2 грудня біля села Водяне на Донеччині.

Різні люди, з різними долями і різними планами на життя, але зі спільними цінностями, пріоритетами та життєвим вибором – зі зброєю в руках захищати найцінніше. Кожен з загиблих залишив по собі добру пам'ять як про людину, в обох лишилися сім'ї, в яких війна відібрала найдорожче – коханих чоловіків, люблячих татусів. Обоє – патріоти рідної землі, захищали яку ціною власних життів.

Слова співчуття рідним, друзям, колегам по службі під час церемонії прощання з загиблими висловили міський голова Андрій Сімонов, командир військової частини А1499 Анатолій Блажко, староста Малютинського старостинського округу Юрій Вірченко.

Герої гинуть, прикриваючи своїми грудьми свободу і незалежність всієї України. Вони йдуть із життя, але вічною лишається пам'ять про кожного з тих, хто золотими літерами вписав своє ім'я в літопис історії незламної України. Пам'ятаємо та цінуємо кожного, хто загинув, боронячи право рідної держави бути…

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua