Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 листопада 2022 року 14:44

Працювала бюджетна комісія

Триває підготовка до чергової сесії Пирятинської міської ради, в рамках якої відбулося засідання комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності.

Депутати розглянули та погоди винесення на сесію ряду питань, що стосуються внесення змін до діючих програм. Зокрема, Програму "Питна вода Пирятинської міської територіальної громади" запропоновано доповнити заходами на загальну суму 2 мільйони гривень, 1 мільйон з яких – на придбання генератора для Пирятинського водоканалу. Окрім цього, виділяються додаткові кошти  на генератори та паливо для сільських комунальних підприємств, які працюють у сфері водопостачання. Детально обговорили члени комісії зміни до інших програм комунального напрямку, соціального захисту населення, галузі охорони здоров'я. Значна частина змін у програмах не передбачає додаткового фінансування, а стосується перерозподілу коштів між заходами.

Всі зміни до програм відображені у рішенні про зміни до показників бюджету громади на поточний рік, яке теж було обговорено та рекомендовано до розгляду на сесії.

Узгодили винесення на сесію питань майнового характеру- на баланс КП "Каштан" пропонується передати автомобіль від Центру первинної медико-санітарної допомоги та автобус з відділу освіти, молоді та спорту міськради .

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua