Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 листопада 2022 року 16:38

Робочий візит у села

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов здійснив робочий візит у ряд сіл громади – Теплівку, Смотрики та Малютинці. 
 
Голова громади ознайомився, як забезпечується організація навчального процесу, спільно зі старостами оглянули приміщення закладів соціальної сфери, обговорили те, як забезпечуються теплом найважливіші соціальні об’єкти, зокрема, ФАПи. 
 
Тема, що хвилює наразі кожного українця, - потенційні загрози, пов’язані із можливим блек-аутом, життєдіяльність кожного в умовах перебоїв з електроенергією та зв’язком. Андрій Сімонов підкреслив, що в межах повноважень місцевої влади наразі здійснюються відповідні заходи, зокрема й ті, що дозволять забезпечувати людей питною водою. 
 
Жителі сіл турбувалися чи не плануються скорочення персоналу у ФАПах, на що міський голова чітко відповів, що медична галузь і надання послуг населенню були, є і будуть у пріоритеті, тому жодних скорочень медпрацівників не розглядається! Окрім цього, він нагадав, що міська рада уклала договір про співробітництво з першою Київською міською клінічною лікарнею. Тож, у разі необхідності надання допомоги профільних лікарів, зокрема, проведення планових операцій, жителі громади, отримавши електронне направлення сімейного лікаря, можуть звертатися в одну з кращих лікарень Києва. Послуги там надаються безкоштовно та висококваліфіковано.  
 
Велике зацікавлення серед жителів Смотриків викликала перспектива відкриття швейного цеху, що наразі планується на території громади, - близько 20 жінок із села готові приступити до роботи. «Радий, що жителі вашого села виявляють таку предметну зацікавленість, - відзначив Андрій Сімонов. – Важливо, що поруч розташовується кілька сіл, жителі яких теж могли б працювати в цеху; також є підходяще приміщення, тож можемо розглядати ваше село для відкриття цеху із пошиття одягу». 
 
Значна кількість проблем, з якими звернулися жителі сіл, носили приватний характер.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua