Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 листопада 2022 року 16:37

Депутати готуються до сесії

У рамках підготовки до чергової сесії міськради відбулися засідання профільних депутатських комісій.

Наразі міською радою розробляється Положення про присвоєння звання "Почесний громадянин Пирятинської міської територіальної громади". Подібне положення у нашій громаді розробляється вперше і тому, аби детально опрацювати його, врахувати думку всіх депутатів, було прийнято рішення обговорити його на кожній із депутатських комісій. Ініціатива розробки положення належить голові відокремленого підрозділу Полтавської обласної організації "Сім`ї загиблих в АТО та учасників бойових дій Полтавщини" Галини Конопльової, яка взяла участь у сьогоднішньому засіданні комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Звання "Почесний громадянин Пирятинської міської територіальної громади" пропонується присвоювати загиблим жителям нашої громади, які захищали суверенітет держави від початку російської агресії у 2014 році, пирятинцям, удостоєним звання Герой України, жителям громади, які своєю діяльністю зробили значний внесок у її розвиток. Запропонований до затвердження документ містить детальну процедуру подання кандидатів на отримання відзнаки. Вже під час опрацювання Положення в нього було додано пропозицію міського голови Андрія Сімонова щодо виплати одноразової грошової нагороди отримувачам відзнаки.  В повному обсязі Положення буде опубліковано після затвердження на сесії.

Окрім цього, кожна із депутатських комісій розглянула на своєму засіданні зміни до діючих програм відповідного профілю. Зокрема, до Програми покращення благоустрою підтримані зміни в частині додавання заходу – послуги гідравлічної промивки ливневої каналізації по двох вулицях міста на 100 тисяч гривень.

Комісія з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров'я, соціального захисту та гендерної рівності підтримала винесення на сесію змін до Програми розвитку та підтримки КП "Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради": за рахунок перерозподілу коштів придбати щілинну лампу для проведення офтальмологічних досліджень, вартість обладнання – 226 тисяч гривень.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua