Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 листопада 2022 року 06:51

21 листопада - День Гідності та Свободи

Шановні пирятинці!

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи!  

Дев'ять років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності відстоювати європейський напрямок розвитку України, почавши тим самим відлік нової держави.

Цього дня ми вшановуємо всіх причетних до національно-визвольної боротьби України, всіх, хто стояв за перемогу Революції Гідності, всіх, хто сьогодні мужньо боронить рідну землю зі зброєю в руках. Ми віддаємо данину шани і поваги всім, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Єдність і свобода українців, яку з захопленням спостерігає весь цивілізований світ, роблять нас гідними нащадками наших предків-козаків!

У нас багато складних завдань. Основне – відстояти територіальну цілісність та незалежність України, зберегти її економічний потенціал та розпочати впровадження змін у всіх сферах життя. У цій боротьбі нам потрібна віра та згуртованість. Ми обов'язково переможемо і станемо сильнішими та кращими, ніж були досі!

Бажаю всім вам, дорогі земляки, мирного неба над переможною українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua